Киприянова молитва – мощно средство за пречистване

Ароматизатори за гардероб - 5 аромата - 6 бр.

10.00лв.

Сервиз за кафе - стъклен - прозрачен - 12 части

28.00лв.

Детска касичка - 500 евро - метална - голяма

10.00лв.

Въртящ се поднос за хладилник

11.00лв.

Детска полицейска униформа + аксесоари

39.90лв.

Кувертюра за диван - бежова - релефен дизайн - 210 х 230 см.

38.00лв.

Детска игра - билярд

42.00лв.

Детска къщичка - Палатка за игра - Ферма - 95 x 72 x 102 см

44.00лв.

Касичка прасенце - Керамична - 17 x 15 x 17 см.

12,00 лв.

Органайзер за бутилки за хладилник - 20.5 х 10.5 х 10 см.

6.00лв.

Киприянова молитва е мощна молитва, която се чете срещу магии, уроки и болести

Киприянова молитва не е обикновена молитва и има важни особености, които трябва да се запознаем преди да я приложим.

Киприянова молитва е мощна молитва, която се чете срещу магии, уроки и болести

Киприянова молитва е мощна молитва, която се чете срещу магии, уроки и болести

Къде се чете Киприянова молитва?

Киприянова молитва се чете само от свещеник като за ритуала е необходима предварителна подготовка, както от страна на свещеника, който я изпълнява, така и от страна на вярващия. Според указанията на свещеника се провежда няколко дневен пост и въздържание, четат се определени молитви.

В миналото изпълнението на Киприяновата молитва е било изключително строг ритуал, изпълняван от трима или пет свещеника, които са се подготвяли с бдение и строго спазване на църковните канони.

Най-силна е Киприяновата молитва, когато се чете лично тъй като при този ритуал енергоинформационното поле се концентрира върху една личност и ефектът е много по-силен, в сравнение с четенето на общи молитви.

Важно условие, която често пъти се пренебрегва, е при четеното на молитва против уроки или магия човекът, за когото се чете молитвата да познава житието на свети Киприян.

Освен известната на повечето хора заклинателна част на Киприяновата молитва има и много важна и дълбока част наречена покайна молитва.

Преди да поискате да ви бъде прочетена Киприянова молитва трябва да се запитаме какво смятаме, че ще постигнем с тази молитва. Дали злото, което се боим не сме самите ние и това, от което бягаме не е вътре в нас. А, ако самите ние не сме готови да признаем слабостите си и да се покаем, то и молитвата не би могла да ни помогне.

Когато решим да използваме Киприяновата молитва, трябва да застанем пред себе си честно и да признаем защо го правим – какво предизвиква страха, дали просто не сме любопитни да разберем какво ще се случи. И не забравяйте, че това да не познаваме всички тайнства на Църквата и те да са скрити от взора на всички не е случайно.

Именно затова и Киприяновата молитва се чете със специална подготовка и от двете страни.

Какво представлява службата всеки четвъртък в храма „Св. Неделя“?

Всеки четвъртък столичния храм „Св. Неделя“ се четат Киприянови молитви – против уроки, заклинания, магии. Отслужва се молебена към свети Киприян и Иустина с молитви и водосвет след Светата Литургия.

Въпреки че е колективна и за тази молитва трябва подготовка, както от страна на вярващите, така и от страна на свещеника.

Кой е Свети Киприян?

Свети Киприян се ражда в семейство на магьосник и до 30-годишната си възраст вече е виртуоз магьосник. За него се говорело, че общува с Дявола и владее магията до най-малките детайли. Но не след дълго разбрал, че силата на Бога е много по-голяма от силата на Дявола, приел Божието кръщение и получил опрощение от Бог, както и възможността да бъде духовна опора на християните. Църквата отбелязва паметта на Свети Киприян на 2 октомври.

Василиева молитва – за какво се чете

Василиевата молитва се чете, когато има съмнение за направена магия или обсебване. Както и Кипряиновата молитва, Василиевата също се практикува от свещеник, след специална и внимателна подготовка.

Освен при магии и уроки се прилага и при хора, които често боледуват и не могат да намерят лек в традиционната медицина.
Василиевите молитви са по-скоро заклинателни, докато в Кипряновата молитва се отправя молба към светиите да помогнат, без вярващият сам да се изправя пред нечистите сили.

Важно е да се знае, че и двата вида молитви, както Киприяновите, така и Василиевата молитва са сериозни молитви, към които не бива да се прибягва при всяко неразположение на духа или тялото. Важно е да осмислим идеята на молитвата, нейната същност и святост.

Киприянова молитва Подготовка

Покаянието е най-важната част от подготовката за Киприяновата молитва – покаянието за това, че сме готови да погледнем вътре в себе си и да прогледнем.

В противен случай, молитвата може да има ефект, но той ще е кратък, защото няма да сме стигнали до същността. Когато открием това, което ни прави податливи на влиянието на злите сили и се покаем, тогава молитвата ще подейства с цялата си сила. Когато открием и приемем „злото“ с покаяние, пост и въздържание.

Профанизацията на Киприяновата молитва води до неразбирането на пълния й смисъл и изместване на фокуса от вярата, към сляпото изпълнение на желания, за чийто произход не сме наясно.

Други начини: Баене

Баенето е един от най-разпространените начини да се противодейства на т.нар уроки. В миналото по нашите земи е имало много възрастни жени, които са владеели тайнството на баенето. Баенето се извършва не на глас, а се шепне или се казва на ум. В противен случай не се постига търсеният ефект.

Уроките се причиняват от злонамерен поглед или завист, което води до появата на различни неразположения – емоционални и физически. Най-податливи са бебетата, малките деца и мого красивите жени и момичета.

Баенето против уроки на деца се прави по изгрев слънце, срещу понеделник или четвъртък се бае на мъж, а на жена – срещу сряда или събота.

Леенето на куршум е добре познат начин за премахване на уроки, който се практикува векове и до ден днешен има своите последователи. По време на ритуала.

„излиза“ къде се намира страха – в главата, тялото или краката.

За предпазване от уроки

Киприянова молитва

Има различни ритуали за предпазване от уроки, които целят да не допуснат „злите очи“ да навредят.

В миналото родителите са слагали на бебетата и малките деца малки талисманчета на главата и гърдите – зърно нишадър и малко мънисто. Целта била да се отклони лошия поглед. Важен елемент от предпазването е било това никога да не се целуват малките бебета и деца.

Ако се усети някаква промяна в поведението на детето веднага личицето му се измива с „жива вода“ (светена вода). Друг начин е да се вземе паничка с чиста вода и да се изгасят три кибритени клечки ( в миналото това се е правело с въглени) и се казват думите:

„В името на Бога на Мъдростта, в името на Бога на Истината да се пречисти и освети тази вода, да се измие от лицето и ръцете на детето лошите мисли и чувства на „злите очи“.

Измиват се ръцете и очите на детето, дава му се да изпие три глътки от водата и се казва „Измий очи зли, измий очи от уроки“. Останалата вода се разплисква зад главата на урочасания.

Най-разпространеният начин за предпазване от уроки в днешно време е връзването на червен конец на лявата ръка. Връзва се или от майката на човека или от човек, в чийто чисти и добри намерения сте напълно сигурни.

Смята се, че ако конецът се скъса без причина, то значи човекът е урочасан и конецът е поел негативната енергия. Тогава можете да го хвърлите в течаща вода, за да се отмие отрицателната енергия.

Друг начин е да носите скилидка чесън в джоба си в малка торбичка.

Молитва за късмет и успех

Господи, Исусе Христе, Сине Божии, който изпълваш душата ми, Отче наш, който си на небесата, Благодаря ти за благата, които си ми дарил. Благодаря за силата и вярата, за това, което имам и това, което нямам. Благодаря, че ме водиш по пътя и никога не ме изоставяш. Дари ми подкрепата си Господи, напътствай ме и не позволявай да се подам на злото и неправдата. Бди над делата ми и ги увенчай с успех по твоята воля, Боже. Боже, благодаря ти за радостта и успеха, с които ме даряваш!

Амин

Източник: Petel

Ароматизатори за гардероб - 5 аромата - 6 бр.

10.00лв.

Сервиз за кафе - стъклен - прозрачен - 12 части

28.00лв.

Детска касичка - 500 евро - метална - голяма

10.00лв.

Въртящ се поднос за хладилник

11.00лв.

Детска полицейска униформа + аксесоари

39.90лв.

Кувертюра за диван - бежова - релефен дизайн - 210 х 230 см.

38.00лв.

Детска игра - билярд

42.00лв.

Детска къщичка - Палатка за игра - Ферма - 95 x 72 x 102 см

44.00лв.

Касичка прасенце - Керамична - 17 x 15 x 17 см.

12,00 лв.

Органайзер за бутилки за хладилник - 20.5 х 10.5 х 10 см.

6.00лв.