Помниш ли майката, която роди осемзнаци през 2009? Ето как изглеждат дечицата й днес

Сигурно помните едно от събитията на 2009 г. – майката, която роди осемзнаци и се прочу в целия свят. Още повече, че по това време тя вече имаше 6 деца. Нека да видим как изглеждат децата й днес!
През 2009 г. историята на Натали Сюлейман, която роди осем деца , впечатли цяла Америка. Всички деца на Натали са родени напълно здрави. Докторът на Натали, д-р Камрава, имплантира 12 ембриона в матката й. По-късно е лишен от лиценз, тъй като обикновено само 2-3 ембриони са подложени на имплантация. По това време Натали, разведена, вече има шест деца.

Осемте близначета се наричат ​​Ной, Мали, Исая, Нария, Йоан, Макай, Джозая и Еремия. Натали решава да се бори за своите 14 деца. Решила да завърши училище и да ги осигури финансово без помощта на обществеността. „Знаех, че ще мога да осигуря всички, когато завърша училище. Ако просто седях на дивана и гледах телевизия, не правейки нищо, за да осигуря по-добро бъдеще за децата си, това щеше да е егоистично” – обяснява тя.

Натали се появява по телевизията няколко пъти за финансова подкрепа и също така подписва договор за свое собствено си риалити шоу. За съжаление, шоуто никога не излиза на екран. Колко прекрасно е да наблюдаваш как тези прекрасни осемзнаци растат пред очите ти! Осемзнаците наскоро отпразнуваха деветия си рожден ден. Изглежда, че са се забавлявали много! Децата прекарали този ден на вегетарианска пица, пай и игри на детската площадка. Изглежда, че празникът е бил наистина забавен!

Сега Натали, заедно с четиринадесетте си деца, живее в малка къща с три спални в предградие на Лос Анджелис. Отглеждането на четиринадесет деца е голямо предизвикателство за Натали. Но когато децата пораснали малко и станали по-отговорни, на жената й станало по-лесно да се справя с тях. Да не говорим за факта, че вече не й се налага да сменя памперси. Страхотно е, че това наистина голямо семейство е щастливо и всичко е наред с тези прекрасни деца!

Източник: За жената

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Skip to toolbar