“Защо Преслава и Павел няма да вдигат сватба?

Преслава и Павел няма да вдигат сватба, поне засега. Това стана ясно от откровение на изпълнителката в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Пайнерката изтъкна, че Софи Маринова и Гринго, на които кумуваха през март миналата година, със сигурност ще им върнат услугата, ако правят сватба.

“Е, засега не”, отговори Преслава на въпроса дали с любимия й обмислят скоро официално да си кажат “да”. Тя допълни, че с колежката й Софи са приятелки от дълги години и се радва, че са успели да съхранят дружбата си. “В бранша е малко трудно като цяло”, обобщи сложността на отношенията между певиците.

Което ни напомня с горчивина за проваленото й дългогодишно приятелство с Галена.

Що се отнася до брака помежду им, то църковен такъв е невъзможен, след като Павел вече се врекъл пред Бога във вечна вярност на Златка Райкова, припомня LifeOnline.bg

Двамата сключиха църковен брак преди доста време, през април 2011. След като Павел се раздели със законната си съпруга Емилия, с която пък по-рано вдигнаха сватба за чудо и приказ в Сандански.

Така или иначе, Павел се разведе с първата си жена, но пред Бог завинаги е свързан с Русата Златка, и дори нейните молби до Светия синод не са помогнали за отмяната на бракосъчетанието.

В патова ситуация е и самата Златка Райкова, която няма да може да бъде вечна съпруга на настоящия си партньор Благо Джизъса пред Бог, нещо, на което Георгиев много държи.

А Преслава и приятелят й Павел Лазаров са много щастливи и без подпис в съвета. Двамата имат дъщеря Паола и винаги са заедно. Още от първия ден. “Някак си се намерихме… Сродни души. Навсякъде сме заедно”, обяснява Преслава.

Павел има син от първата си съпруга, с която са в добри отношения и дори бяха заедно на рождения ден на Преслава в Слънчев бряг миналия месец.

Източник: plovdiv24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *