СКАНДАЛНИЯТ БИВШ КМЕТ НА ПЕЩЕРА С НОВ АПЕТИТ – СЛАДКА СЛУЖБА В ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Николай Йорданов Зайчев – бивш кмет на Пещера в мандат 2015-2019г., който е и подсъдим по дело за лъжа и клевета ,а на всичкото отгоре и е разследван от прокуратурата в качеството му на кмет, отново блесна в полезрението на пазарджишката общественост с нов, още по-амбициозен мерак.

След като се снабди на безценица с апартамент в идеалния център на Пазарджик, на гърба на действително нуждаещите се, изкарвайки се социално слаб и малоимотен, сега проваленият бивш градоначалник се е прицелил в длъжността директор на Дирекция „АПИО – Административно правно и информационно обслужване” в Община Пазарджик.

Целият зор би бил чудесен, ако некадърният кадър не беше оставил тотална щета в управляваната до скоро от него Пещерска община.

По времето на управлението на Зайчев, а и до момента в община Пещера финансиращите органи по всички европейски и национални програми наложиха и продължават да налагат финансови санкции в размер на повече от 500 000лв.(половин милион лева). Актовете в Родопската община не спират и непрестанно се налагат нови и нови, като за последния месец октомври т.г. същите са в размер 15 000лв. и касаят административни нарушения по обществените поръчки и контрола при усвояването им по времето на мандата на Зайчев.

Припомняме на читателите , че пещерският курорт Св. Константин стана село благодарение на подадени документи с невярно съдържание именно от кмета на Пещера – Николай Зайчев , за което прокуратура и полиция констатираха нарушението.

Добре е пазарджиклии да знаят, че в предходния на зайчевия мандат – този на бившия кмет на Пещера Козарев – в Община Пещера е спечелен проект „Електронна община”, но за 4 години кадърният кмет Зайчев не успя да въведе и реализира нито една електронна услуга в общината, което е чудесно доказателство за професионалният капацитет на индивида в административната сфера.

Странна е зависимостта на иначе интелигентния кмет на Община Пазарджик към следвалия цели десет години специалност право Зайчев. За длъжността директор на Дирекция „АПИО” е издигната още една кандидатура на доказан професионалист и специалист, който с умение би могъл да ръководи Дирекцията. Тази кандидатура много бързо е оттеглена в следствие на реакция, осъществена от Николай Зайчев по отношение елиминиране кандидатурата на конкурента.

Хубаво е също така гражданите на Пазарджик да са наясно с професионалните компетенции на бъдещия си директор на Дирекция и да приведат очакванията си съобразно предоставения им кадрови ресурс. При всички случаи освен критики със сигурност кмета Попов ще заслужи и благодарността на жителите , но тези на Пещера, които нескрито се радват на миграцията на бившия си градоначалник към друго населено място.

Честито на пазарджиклии!

Монтесори игра за памет InnovaGoods, 26 части

38,00 лв.

Детски игра - Въздушен хокей

49,00 лв.

Игра монтесори с дървени матрьошки и фигурни животни InnovaGoods, 11 части

38,80 лв

Детски джаги - дървени

49,00 лв.

3D магически куб Ubik InnovaGoods, 5,5 x 5,5 x 5,5 см

14,00 лв.

Боксова круша със здрава основа InnovaGoods

38,80 лв.

Детски игра - билярд

42,00 лв.

Танцуващ и говорещ кактус с музика InnovaGoods, LED светлини, 14 x 32 x 9 см.

35,00 лв.

Забавна постелка за игра с вода InnovaGoods, 64 x 50 x 1 см.

29,00 лв.

Mногофункционална музикална постелка InnovaGoods, 70,5 x 45,5 x 2,5 см.

49,00 лв.