Гаджето на Данчо развали годежа, ред ли е на Даяна?

Броени дни остават до часа на истината за общинския съветник със слаби ангели във “Фермата” Йордан Белев. Следващият петък прага на стопанството край Железница ще прекрачи годеницата му – певицата от Габрово Камелия Ноева, за да му потърси сметка за флиртовете с актрисата Даяна Ханджиева.

Според наши източници, илюзионистът и Камелия вече са бивши годеници, а за това подсказват и последните снимки на красивата брюнетка в социалните мрежи. На тях годежният пръстен от планински кристал, с който Белев й е предложил брак преди година и половина, вече не краси безименния пръст на ръката й. Камелия Ноева със сигурност не е останала очарована от мъжа, с когото е щяла да създаде семейство, след разкритията за връзката им, които бяха излъчени в епизода в четвъртък вечерта, пише Пик.

Пред своята фаворитка във “Фермата” Даяна, Белев намекна, че искрата във връзката му с Камелия отдавна не пламти, а просто мъждука.

“Ние сме като братче и сестриче, тъй се обичаме. Страшно интелигентен човек е тя, красива и много талантлива. Има си банда, пеят по пиано барове. Уникална певица! Живеем в хубава къща, караме хубава кола, ходим където си искаме и за пред хората всичко е супер, всичко е шест. А аз се чувствам… все едно сме някакви съквартиранти. И на мен в това ми е целият проблем.

А имам огромно желание. Аз винаги я търся в мен, сядали сме да говорим хиляди пъти… Но аз просто съм така. И ме това нещо ме убива. Вече сме толкова време заедно… Майка й и баща й умират за мен, супер се уважаваме, гледат ме в очите. Една от основните ми цели, с които влязох тук, е да видя дали три месеца този човек ще ми залипсва по някакъв начин”, разкри картите си Белев.

Източник: plovdiv24