Тревожна изповед на една жена: Съпругът ми постави условие, което ако не изпълня, ме гони от къщата – заминах си в същия момент

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Човекът, за който се омъжих, имах чувството, че го познавам цял живот. Бяхме дълги години във връзка и наистина изглеждаше, че това е всичко.

Че бъдещето ни е, да сме заедно и е гарантирано.

Не само бъдещето, но че сме единодушни във всичко. Винаги е договор между двама ни. Нищо не скривахме един от друг и разговаряхме. След 5 години връзка се решихме да се оженим. Той ми предложи, а аз приех.

Знаехме, че това следва. Това беше реалната следваща стъпка. Не живеехме заедно преди с него, а всеки при своите родители. Споразумението беше, след сватбата да се преместим при неговите, защото имаха голяма къща, така че ще ни бъде по-удобно. И разбира се, щяхме да имаме и своя личен живот. Всичко беше чудесно, договорихме се и така се оженихме.

Минаха няколко месеца от брака и трябва да призная, че той се промени и че започна да се отнася по друг начин с мен. Не знаех какво му е. Мислех, че може би му трябва време да се нагоди към новата ситуация, но нищо не се променяше.Напуснах го и казах ще видим. Трябва време. Аз и занапред продължих живота си, както преди. Бях на 24 години. Исках още малко да се забавлявам с приятелките си. Понякога да изляза на кафе и други подобни. За деца има време.

Но време нямаше за съпруга ми. Той искаше веднага, но криеше от мен. И така, един ден дойде и ми го каза в лицето. Разбрах, че това е, което го измъчва през цялото време, но сега изплю камъчето. Беше ужасно.

Можехме да поговорим за това и преди. Но може би това е била задачата му, да ме оженят и настанят в къщата и аз да раждам деца, да готвя, пера и чистя. Това е всичко, което не планираха за моите 24 години. Кома!

Непрекъснато ме обвиняваха, как не ме е срам, да пия кафе с приятелките ми. Трябвало си стоя у дома и да върша само домакинската работа. Че никога няма обяд, а когато има, пък е отвратителен. Ако не върша домакинските си задължения, да се махна от неговата къща. Така че този човек, когото познавах дълго и когото много обичах, се промени в един момент.

След това го оставих и си тръгнах, но никога не разбрах, нито ме интересуваше, дали е планирал всичките тези години, или просто нещо се е пречупило в него в този момент. Аз си представях брак с деца и семейство, но ми трябваше време.

Сега съм сама и най-големият проблем ми е, на кого да вярвам след това.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: За Жената

Ароматизатори за гардероб - 5 аромата - 6 бр.

10.00лв.

Сервиз за кафе - стъклен - прозрачен - 12 части

28.00лв.

Детска касичка - 500 евро - метална - голяма

10.00лв.

Въртящ се поднос за хладилник

11.00лв.

Детска полицейска униформа + аксесоари

39.90лв.

Кувертюра за диван - бежова - релефен дизайн - 210 х 230 см.

38.00лв.

Детска игра - билярд

42.00лв.

Детска къщичка - Палатка за игра - Ферма - 95 x 72 x 102 см

44.00лв.

Касичка прасенце - Керамична - 17 x 15 x 17 см.

12,00 лв.

Органайзер за бутилки за хладилник - 20.5 х 10.5 х 10 см.

6.00лв.