В специален документ: Предизборните опорки на ГЕРБ – бой по Радев и Кирил Петков. Като Дядо Коледа ръсят обещания „на килограм“

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Бой до дупка срещу настоящия президент Румен Радев и съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. В това се заключават основните опорки на партията на Бойко Борисов – ГЕРБ за настоящата предизборна кампания.
В специален документ, раздаден на участниците в кампанията, е посочено какво да говорят пред медиите и на срещи с избиратели. Има и съвети как да се измъкват ловко от неприятни за партийните функционери въпроси.

Предизборните опорки, с които Фрог се сдоби от гербаджии, са разписани на 20 страници. В началото бившите управляващи, които пратиха страната ни на последно място по всички показатели в Европа, сега влизат в ролята на Дядо Коледа, като развързват торбата с куп обещания.

 

 

 

Те звучат така: „Минимална работна заплата от 1000 лева и средна от 2000 лева“, „Средна учителска заплата от 2 500 лева, а на университетските преподаватели – 3000 лева“, Средната пенсия да достигне 750 лева“. Повечето обещания пък звучат като „възкръснали“ от някой конгрес на БКП: „Чувствително увеличаване на социалния статус на работещите в сферата на културата“, „Да подкрепим традиционните за България производства –животновъдство, плодове, зеленчуци“. Почти зашеметяващо звучи намерението на ГЕРБ: „Туризмът отново ще е ключов сектор в държавната политика и ще възстановим туристопотока в България с реални действия и работещи мерки в бизнеса“.

 

 

 

 

В писанията със спуснати опорки на ГЕРБ има отделна глава, която започва с гръмкото заглавие „Хаосът на служебното правителство на Радев – какво трябваше и трябва да се направи?“. С нея се дава указание държавният глава Румен Радев да се атакува по няколко направления. А именно, че той стои зад политическата, здравната и ценовата кризи. Вменява му се вина и за още проблеми като инфраструктурната криза, забавения план за възстановяване и устойчивост, кризата с кораба „Вера Су“.

 

 

 

 

Препоръчва се на гербаджиите да насочват вниманието на публиката към „конституционното нарушение и документната измама“ относно гражданството на Кирил Петков. Съвсем очаквано акцентът се поставя върху Румен Радев, който според опорката на ГЕРБ е „притискал Конституционния съд“ относно казуса. Така с говоренето си, функционерите на ГЕРБ трябва да убедят хората, че без Бойко Борисов, у нас е настъпил апокалипсис.

 

 

 

Ето как ГЕРБ би се справила с кризата с кораба „Вера Су“, например: „Премиерът, вицепремиерът, отговорен за бедствия и аварии, министърът на транспорта, министърът на околната среда и водите, отговорните лица за действия при бедствия, както и тези от „Морска администрация“ щяха да са на място. Познато ли ви е?!

 

 

 

 

В опорния материал  се напомня още, че хората на бившия премиер Борисов не трябва да пропускат да казват ласкави думи за кандидата за държавен глава Анастас Герджиков. В наставленията какво да ни се казва, пише: „Вярваме, че подкрепеният от ГЕРБ кандидат за президент Анастас Герджиков, ще даде коренно различен облик на президентската институция и ще я върне към основната ѝ функция  – да е място за водене на политически диалог  и изграждане на национално съгласие по значими за страната въпроси“.

 

 

 

 

От написаното личи къде ГЕРБ ги „стяга чепика“ и в кои сфери са насочени техните финансови интереси  – строителство на пътища, магистрали, язовири, саниране, ББР, енергетика, европейски проекти. От написаните мерки, които се кани да приложи ГЕРБ, ако спечели изборите,  личи, че партията иска да си върне контрола върху тях.  Припомняме ви, че служебното правителство разкри, че по времето на кабинета „Борисов“ 3, са били извършвани крупни афери именно в тези области, а данните за закононарушения и престъпления бяха предадени на прокуратурата.

 

 

 

 

Дават се съвети как гербаджиите да излизат от неловки въпроси: „Ако има контра въпрос, че и в предишните вълни България е била на първо място по смъртност“, да се отговаря: „В предишните вълни ваксините срещу ковид-19 не бяха изобретени. В първите месеци на 2021 г. пък имаше проблем с доставките на ваксини в целия ЕС, не само у нас. Препоръчват на хората на Борисов да четат статия  в близък до предишната власт вестник.

 

 

 

Екип на Фрог нюз

 

Част от препоръките какво да се говори

 


.

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.