10те основни тайни на родените под знака на Водолей

Водолейте са най-уникалните и интересни мислители в зодиака. Те обичат да четат, теоретизират и пишат.

Хората от тази зодия могат да проведат задълбочен разговор на всяка тема.

Те могат да бъдат нетърпеливи към хора, които не са толкова интелектуални или неконвенционални, колкото са те.

Датите на Водолея са от 20 януари – 18 февруари.

1. Водолеят често е неразбран. Не е необичайно за родените под знака на Водолей да се чувстват неразбрани. Те могат да ексцентрични по свой начин и са склонни да правят нещата по свой начин.
2. Водолеят обича промяната и може да бъде непредсказуем. Усещането за непредсказуемост е характерна черта за Водолея. Те се отегчават от рутината и мразят идеята да правят едни и същи неща всеки ден. Предпочитат да живеят живота си в приключение. Тази им спонтанност ги прави много забавни приятели.

3. Водолеят има бунтовническа страна, която мрази някой да им казва какво да правят или какво да мислят. Непримиримата страна на Водолея излиза наяве, когато някой се опита да промени начина им на мислене или на действие. Ярката независима характеристика на Водолея ги кара да се дистанцира от всеки, който си мисли, че може да ги контролира.
4. Водолеят се учи от миналото си и никога не прави една грешка два пъти. Никой не е съвършен и дори Водолеят може да прави странни грешки, когато трябва да взима важни решения. Но за разлика от други зодии те не си позволяват да допуснат една и съща глупава грешка отново и отново.
5. Водолеят е страхотен слушател и дава доста добри съвети. Водолеят не обича да вижда приятелите си сломени или тъжни и винаги са насреща, когато някой има нужда да поговори.Те не само са много добри слушатели, но и са магьосници в даването на полезни съвети.

6. Водолеите търсят най-доброто в хората и са готови да дадат втори шанс. Водолеят инстинктивно вижда най-доброто в хората и когато някой ги прецака, могат да му простят и да му дадат втори шанс, вместо да задържат отрицателната енергия.
Понякога дори могат да простят на хора, които не заслужават.
7. Водолеят има много мечти и има навикът да ги превръща в реалност. Не се и съмнявайте. Водолеите имат големи мечти и често ги осъществяват. Те имат интелигентността и въображението да измислят план и упоритостта да го видят завършен.
8. Водолеят подбира внимателно хората в живота си. Те са много верни към хората, които обичат. Водолеят е много селективен, когато подбира хора за “вътрешния си кръг” и предпочита качеството пред количеството. Те са изключително лоялни към семейството и близките си.

9. Водолеите усещат другите. Водолеите усещат настроението на другите хора. Повечето Водолеи могат физически да усетят настроението на близките им хора, както и интуитивно да разберат, че с някого се е случила беда.
10. Никога не трябва да ги лъжете. Водолеят е зодия, която усеща лъжата от километър. Ако искате нормални отношения с Водолеите, просто не ги лъжете. Никога!
Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: За Жената