Спрете да се борите с тези здравословни проблеми с лесна смяна на позата ви по време на сън

Спането е много важно за вашето здраве и трябва да спим от седем до девет часа на нощ. Правилната позиция на съня може да реши здравословните Ви проблеми: Болка в рамото спете на една страна, с леко огънати крака и възглавници (едната между коленете и другата, която да хванете към гърдите).

Болка в гърба легнете на гръб и поставете възглавницата под коленете\r\nпоставете кърпа (навита) под извивката на гърба. Главоболие главоболието може да се появи в резултат на изкривен врат по време на сън така че обградете главата с възглавници, за да не се върти.

Синус проблеми трябва да спите с повдигната глава, за да се предотврати образуването на мукус в синусите. Високо кръвно налягане спете с лицето си надолу, за да намалите кръвното налягане\r\nако това не ви помогне, консултирайте се с вашия лекар.

PMS болка nспете с възглавница под коленете, за да предотврати изкривяването на гръбначния стълб и болката при PMS. Болка в областта на шията вземете кърпа (навита) и я поставете под врата или под възглавницата. Проблем с храносмилането спете от лявата страна, защото стомаха е от лявата страна на телата ни\r\nтова позволява гравитацията да подобри храносмилането. Киселини спете от лявата Ви страна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *