Пияният шофьор от катастрофата с Шабан Шаулич дава странна версия за инцидента

Шофьорът на Маздата, причинила катастрофата, при която издъхна легендата на югофолка Шабан Шаулич, е дал невероятна версия пред полицията, съобщава немското издание Iz.de. Водачът на японския автомобил опитал да убеди властите, че не той е виновен за инцидента, а шофьорът на Сеата – 43-годишният музикант Мирсад Керич, който също е починал.

От болницата в Германия разкриха как е починал Шабан Шаулич, семейството му разпространи изявление  39-годишният мъж, който е бил силно опиянен и е карал без книжка обяснил, че водачът на колата на Шабан е загубил контрол над превозното средство и поради тази причина той не е могъл да избегне удара.

Разследването обаче опровергава неговите твърдения.

Припомняме, че певецът е пътувал по магистрала край Дортмунд, Германия след свое участие.  В този момент Мазда, управлявана от пиян мъж, се е врязала в задната част на колата им с висока скорост. Шаулич е бил откаран в болницата, но е починал там от нараняванията си. Ужасният инцидент е станал около 6. 50 тази сутрин на шосе А2 в посока Дортмунд.
Неговият кръстник Слободан Стоядинович, който, го е следвал при почти всичките му изяви е бил третият човек в автомобила. Няма опасност за живота му.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: За Жената