Скандалите с участничките отЕргенът не спират и след предаването! Гергана: Много ги е яд

Люти скандали и заплахи срещу най-умната участничка в “Ергенът“. Сексапилната Гергана Стаменова е брутално изхвърлена от групата на кандидатките за сърцето на Виктор Стоянов във Вайбър. Това стана ясно от стори, което певицата сподели с последователите си в социалните мрежи.

 

“И да ме махнете си оставате същите злобита /говоря за 4/5 “мацки“ конкретно! Много ги е яд… изяждат се“ – споделя Гери Стаменова в едно от сторитата си в Инстаграм.

Певицата е залята от коментари на верни свои последователи, които се надпреварват да я защитават от нападките на Людмила и Виктория. По думите на Гери профилите на Дениз и Виктория в една от най-влиятелните мрежи са блокирани, благодарение на антифенове, които дотолкова не ги харесват, че са ги докладвали на администратора, пише Hotnews.bg

 

Въпреки обидата, Гери продължава да е добронамерена и да не напада със злобни коментари нито една от съучастничките си в “Ергенът“.

“Болно ми е, защото с Викторя се познаваме отдавна, работили сме в общ моделски проект и дори се надявах да се сближим още повече в реалити-формата.

 

Нито една лоша дума не съм казала за нея, Дениз или Люси. Очевидно не могат да преглътнат факта, че мен не ме заливат последователите с коментари, за това колко съм злобна. Даже напротив“, кава през сълзи Гери.

 

Източник: plovdiv24