Цял Асеновград говори за този човек, който се превърна в герой / СНИМКИ

Младият асеновградчанин Ангел Симеонов се превърна в герои за целия град и цяла България. Вчера той спаси бездомно куче, паднало в отворена дълбока улична шахта. След като институциите не са реагирали по никакъв начин, той взел нещата в свои ръце и сам се заел да извади четириногото.

 

Кучето паднало в шахта без капак до завод “Асенова крепост”. Хора, които забелязали, че бедства му дали вода, спускайки я с въже, подали и сигнал на тел. 112. Така или иначе, след прехвърляне на топката, кучето си стои в шахтата и бедства.

 

“Току що извадих кучето от шахтата.

 

Вече е спасено. Как това куче ще падне вътре в шахтата? Значи шахтата е била отворена Служителите, които отговарят за този район, защо не си вършат добре работата?”, написа спасителят в социалните мрежи. Хората го поздравяват за адекватните му и бързи действия, с които е спасил живота на четириногото.

 

“Радвам се, че все още има такива хора”, “Голямо “Браво!”, “Браво на момчето! Добротата която е направил, стократно да му се връща!”, “Респект!” и “Благословен да сте!” са само част от стотиците коментари по адрес на младия герой от Асеновград.

снимки: Фейсбук

 

Източник: Марица