Йорданка Христова: Не страдайте за невърната обич. Не е била сродната ви душа

Комплект От Две Части – Блуза + Панталон С Връзки На Талията – Светлобежов – 9624

67,10 лв.

Италиански Елегантен Комплект От 2 Части – Сако + Панталон С Връзки – Капучино – 9968K

76,20 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Зелен – 24-33-5

71,70 лв.

Италианско Елегантно Сако 7/8 Ръкав – Тъмносин – 9709-8

50,70 лв.

Дълъг Пуловер – Тип Рокля – Зелен – 2019-38-13

44,40 лв.

Комплект – Суитшърт + Клин – Светлорозов – 9451-4

67,10 лв.

Спортен Комплект От 2 Части – Суитшърт + Клин – Фуксия– 9459-3

71,70 лв.

58,00 лв.

Комплект От 3 Части – Жилетка + Потник + Панталон – Сив – 2021-4-14

Комплект От 2 Части – Блуза + Панталон – Бежов – 9456-1

71,70 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Фуксия – 24-33-6

71,70 лв.

Попитахме една от примите на българската естрада какви са нещата, които й носят наслада от живота? Ето какво ни отговори тя.

Отговорно заявявам, че съм влюбена в живота. През всички изминали години съм се опитвала да се отдавам на 100% на положителните емоции. Опитвала съм се да не пропускам нещо, което в момента ми се е струвало значимо. Човек трябва да прави така, защото нищо не се повтаря, нищо не е същото.

Трябва да се остави на интуицията и на сърцето си, защото те са водещи. Според всички нови открития и изследвания всеки човек има известна интуиция и ако я слуша, няма да сбърка. Вярвам в преражданията и в това, че във всеки има заложено нещо, което трябва да се отключи – талант, реализация, възможности.

Не е необходимо да знае какво е то, но ако вярва малко повече в себе си, ще има успех. Важно е да обичаме себе си, а не непрекъснато да се критикуваме и да се съмняваме. Ние, българите, сме най-големите критикари към нас самите и сме недоволни от всичко.

Важно е и да подбираме приятелите си. За да имаш приятно изживяване, добре е по някакъв начин да попадаш и да си намираш подходяща компания, сродни души, които да имат еднакви интереси с твоите, да се допълвате, да си носите радост дори само от това, че се виждате. Нека търсим положителните емоции във всяко отношение – във веселията, в чувството за хумор, в танците, в откриването на нови светове, в пътешествията и запознанствата. Ако продължавам да пея, то е, защото искам да пътувам и го правя непрекъснато.

Що се отнася до храната, от 13 години, откакто практикувам хата йога, преминах на полувегетарианство. Обичам да ям плодове и зеленчуци, страшно много салати и не мога без морски дарове. Харесвам и тестените домашни ястия. Но една салата с по-интересен дресинг, който да й добави особен вкус, може да ме разтопи от удоволствие. Харесва ми да обръщам внимание на дребните неща – на вкуса на храната, на природния изглед, на един жест, на едно обаждане, на виц по никое време, който да освежи следобеда.

Обичам хубавите филми, да гледам спорт. Много се радвам на успехите на Гришо, а и не само на неговите. Съпричастна съм с постиженията на другите.

Прави ме щастлива един залез на брега на морето. И неслучайно най-много снимам облаци и залези. Обожавам залеза в Куба и в други екзотични държави. Отдавам се на мига и тази красота ме зарежда. Слънцето ми дава толкова настроение и живот на секундата, че не е необходимо някой да ме гъделичка и да ме разсмива.

Прави ме щастлива безрезервната любов и затова ще си позволя да дам съвет, че ако обичате безрезервно, ще ви отвърнат със същото, само че не чакайте. Ако сте обичали и не са ви отвърнали с обич, значи това не е сродната ви душа и не бива да страдате толкова.

Животът, който живеем, е един и трябва да го живеем пълноценно, без да губим време. За младите хора той върви, но за нас препуска.

 

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: mila

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.