Голяма трагедия с Динко от Ямбол – целият е изпочупен, настанен е в гипсово корито

Голямо нещастие застигна Динко от Ямбол. Животът му се преобърна за миг и вече нищо няма да е същото. Динко на косъм се е отървал от най-лошото.

Динко Вълев е в тежко състояние, след тежък инцидент край Девня при издърпване на обърната цистерна.

По наша информация той е бил поставен в гипсово корито заради множество счупвания.

Драмата за Динко продължи по ужасен начин. Пред болницата внезапно почина и негов приятел, който му е оказал помощ, известният бизнесмен във Варна – Георги Колев.

Екип, ръководен от проф. д-р Диян Енчев, ще извърши в УМБАЛСМ „Пирогов“ първата от серията тежки операции на Динко Вълев.

Ямболският бизнесмен пострада тежко при инцидент край Девня.

Той е със счупени прешлени, таз, ръка и множество други наранявания. Заради тежкото му състояние нито един от лекарите в МБАЛ „Света Анна“ във Варна не се ангажирал, че може да помогне на Динко Вълев.

Препоръчано му е да потърси помощ в София. Динко е платил на хеликоптер, за да го транспортира до УМБАЛСМ „Пирогов“, където е поверен в ръцете на изключителен професионалист – проф. д-р Диян Енчев, началник на Четвърта травматологична клиника към „Пирогов“.

Малко преди да влезе в операционната тази сутрин, Динко говори пред “Флагман”.

„Истина е, пострадах много тежко, но съм в най-сигурните ръце. В „Пирогов“ съм при най-големия специалист в ортопедията – д-р Диян Енчев, който е уникален специалист. Благодаря на всички приятели, познати и непознати, които ми писаха. Тяхната подкрепа ме държи!“, каза Динко.

Днес предстои операция на счупените прешлени на Динко. До голяма степен след нея ще стане ясно дали той ще може отново да се изправи на крака, разбира се след много дълго възстановяване, което го очаква в следващите месеци.

Петел, Флагман