Преборете лошия холестерол и високото кръвно с този специален коктейл

Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), сърдечните заболявания са водеща причина за смъртта сред жените и мъжете. Само в САЩ, на всеки 43 секунди, някой човек умира в резултат на това заболяване.

Високото кръвно налягане и високият холестерол са най-честите причини за сърдечни заболявания. За да намалите риска от сърдечни заболявания, инсулт и инфаркт, е много важно да намалите холестерола и да поддържате нормалното кръвно налягане. Трябва да следвате здравословна диета, да правите упражнения всеки ден и да поддържате здравословен начин на живот. Ако искате да постигнете това, ще трябва да дадете 100% от себе си.

Също така имаме здравословна напитка, която ефективно ще поддържа кръвното ви налягане и лошия холестерол при нормални стойности. Тя съдържа съставки, които имат мощни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Трябва да консумирате половин чаена лъжичка преди хранене няколко пъти на ден. Така че, нека да разберете повече как да подготвите това невероятно лекарство, което ще подобри холестерола и кръвното Ви налягане.

Рецепта :

Необходими съставки:

½ ч.л. грубо настърган джинджифил

Една супена лъжица пресен ябълков оцет

½ лайм (сок) Една супена лъжица от сурови, както и от биологични продукти 1 скилидка чесън (накълцана)

Начин на употреба: Добавете всички съставки в блендер, докато получите гладка текстура. Сложете сместа в буркан и я поставете в хладилника. Това лекарство е много ефективно за намаляване на лошия холестерол и високото кръвно налягане. Трябва да консумирате 1 чаена лъжичка, преди да ядене. Трябва да направите тази процедура, докато получите желаните резултати.

Чесънът е включен в комбинацията, защото може да понижи холестерола и да направи кръвта по-тънка. По този начин ще предотвратите сърдечен удар, инсулт или кръвни съсиреци.

Джинджифилът има мощни противовъзпалителни свойства. Той има способността да предотврати натрупването на плака и холестерола в артериалните стени.

Благодарение на мощните си антиоксидантни свойства медът може да намали нивата на холестерола и кръвната захар, докато ябълковият оцет намалява нивата на кръвната захар и лошия холестерол. Не забравяйте това.

Ако не ви харесва вкуса на сместа, не се притеснявайте. Просто добавете малко вода, за да я разредете. Също така можете да поставите сместа във вашето смути.

Следните неща могат също да са много важни, когато става въпрос за намаляване на кръвното налягане и холестерола. Използвайте ги в комбинация със сместа и ще получите най-добри резултати.

Правете аеробни упражнения всеки ден в продължение на 30 минути, 5 пъти на ден. – Включете зеленчуците и плодовете във вашата диета. – Понякога можете да консумирате малко тъмен шоколад.\r\n- Жените трябва да пият 1 чаша червено вино всеки ден, докато мъжете трябва да пият 2 чаши червено вино всеки ден. – Намалете стреса и отделете време, за да се отпуснете. – Избягвайте храни със захар, натрий и наситени мазнини.- Не мислете дори за цигари!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *