Учителка по английски с над 200 000 фенове: Изведнъж избухнаха / ВИДЕО

Тя е на 27 години и е учител по английски език. Казва се Елена Харалампиева и има над 200 000 последователи в социалните мрежи. Някои потребители в мрежата казват, че външният ѝ вид е доста провокативен за един учител.

 

“Вече седма година съм преподавател по английски език. Давам онлайн частни уроци. Освен това, през последната година започнах да пътувам много и да участвам в обучения и като лектор, и като организатор”, казва Елена.

 

Тя се фокусира върху теми, свързани с равенството на половете, LGBT общността и екологичния начин на живот. “Всичко започна, когато дойде пандемията и вече нямах такава възможност да съм по-креативна в преподавателския подход”, разказва учителят.

 

Елена започва да качва видеа в TikTok, които предизвикват голям интерес. “Изведнъж избухнаха. Една сутрин моите ученици започнаха да ми пишат. Видях 2 000 последователи, натрупани за една нощ”, обяснява Харалампиева.

 

За стила си казва: “Изразявам го в личния си живот, но когато съм с ученици, съм облечена по доста по-официален и подходящ начин”.

Още гледайте във видеото на Nova.


 

Източник: plovdiv24