Мария Цънцарова и Лора Крумова във война

На гореща подкрепа от страна на бащата на Кирил Петков се радва журналистката Мария Цънцарова. Петко Петков обяви специалното си отношение към нея в личния си фейсбук профил, където написа: „Пълна подкрепа за Мария Цънцарова!“, след като в публичното пространство стана ясно, че тв водещата е била привиквана на разпит в МВР.

 

Журналистката е била разпитвана с цел да разкрие източниците си на информация по материала ѝ за ваксинираните депутати на партия „Възраждане“, излъчен преди няколко месеца, тъй като органите на реда смятат, че това се е случило по неправомерен начин.

 

Очевидно Цънцарова е близка до семейство Петкови, щом бащата на лидера на ПП си позволява да я брани публично. Репортерката на Би Ти Ви два пъти е канила бившия премиер в рубриката си „Защо, господин министър?“.

 

Неотдавна от нюзрума на Би Ти Ви издадоха, че Цънцарова е влязла в остра схватка с колежката си от конкурентната Нова телевизия Лора Крумова. Причината била, че двете се сборили именно за вниманието на Петков, който предпочел да говори при по-младата и стройна Мария вместо при Лора. Крумова приела удара тежко и така между нея и русата амбиция от Би Ти Ви пламнала тиха война, в центъра на която се оказал именно лидерът на ПП.

 

След свалянето на правителството му пък в медийните среди тръгна слух, че Лора дори плакала в гримьорната си, че Петков паднал от власт. Засега обаче тя не е имала удоволствието той или баща му да ѝ правят комплименти и да я защитават публично, с каквото може да се похвали Мария Цънцарова.

 

Източник: Ретро