Вижте Веселина от „Игри на волята“ на младини (Снимки)

„На 42 като на 18! Тя има безброй силни страни. Ако някой ѝ се опре, плажната ивица ще му се стори тясна. Нито кака, нито леля, нито мамчето, нито пък баба. Тя е просто Веселина!“

Сещате се за кого говорим – точно така се представи русата фурия при влизането си в „Игри на волята“, когато обаче попадна в отбора на Резервите. Все пак Веси успя да стигне до същинската игра, макар и с повечко късмет и благодарение на стратегията на Алекса, а сега е в центъра на почти всяка кавга с пиперливия си език, пише Edna.bg.

Именно това беше и причината във вчерашния епизод Веселина да е номинирана на съвета заедно с Мирослава. Непобедимите за втора поредна седмица изпращат участници на елиминационна битка, като този път 42-годишната художничка не успя да избегне мерника на по-голямата част от племето.

Въпреки че в битките тази седмица със слабо представяне се откроиха участници като Звезделина, Зорница ядоса всички с двойната си игра, а Георги нажежи обстановката до краен предел с менюто си на Реката, изкупителните жертви на съвета се оказаха Мирослава, която беше номинирана и миналата седмица, и Веселина, която беше набедена за слабо звено.

„Ох, хитрецо, ако искаш да ти се доказвам, ще ме сложиш в битката, а няма да ме номинираш, бонбонче сладко!“, избухна Веси срещу аргументите на Георги, който опита да оправдае номинацията си.

Веси отново не остана длъжна на никого от племето, след като беше изпратена на елиминационна битка, докато Звезди мина между капките, заради контузията в коляното си.

„Не, Георги, ти никак не си стратег, ти си яко куха лейка и си дошъл тук да си показваш чара.“

Именно хапливите коментари на художничката и пълната липса на страх от открити конфронтации ѝ спечелиха доста негативни точки от другите участници и я превърнаха в лесна мишена за номинации.

Изглежда, че на младини Веси е била същото огън момиче, провокиращо както с характер, така и с визия. В Instagram артистичната Веселина е публикувала свои снимки, които явно са от участие в конкурс за бодибилдинг. На тях тя е с дълга къдрава черна коса, златист бански и безупречна фигура.

Във визитката си Веси разказа, че сега се занимава с плуване, мода и изработка на бижута и аксесоари, но явно дори след години е запазила перфектната си фигура.