Вижте новата жена на Момчил от „Един за друг“ (Снимка)

Момчил от „Един за друг“ не цели да бъде инфлуенсър в Instagram, но пък е един от най-активните участници от риалити предаването.

 

Преди повече от година той и неговата половинка Яница, с която станаха популярни в шоуто, сложиха край на брака си. Вероятно сватбената рокля на Яница, която Момчи унищожи в шоуто, им е донесла лош късмет в семейните отношения. Двамата така и не коментираха официалните причина за развода, но това не е важно. Яница продължи напред, смени професията и се преобрази физически.

Момчи изглежда също е поел по нов път, сдоби се с апартамент, който ремонтира, но има и друга половинка, отбелязва vbox7.

Докато Яница не споделя нищо за личния си живот, то Момчи прави изключение. Той загатна още на Свети Валентин, че си има гадже, но сега сподели и снимка с красавицата. Марчев позира до сексапилна брюнетка, чиято самоличност не е известна. Новоизлюпената двойка са заедно с приятели на екскурзия в Бодрум, Турция. Изглежда, че нещата между Момчил и новата му мацка вървят доста добре, а ние ще признаем, че си отиват супер много.