Гей фризьор се оказа страшният "убиец" на таксиджията

Младият сириец Йосиф, арестуван за мелето, при което загина таксиджията Христо Йорданов, е фризьор с хомосексуални наклонности. Това твърдят клиенти на младежа от салона му в столичния център. Според тях Иззе открито демонстрирал своя гей уклон и може това да стои в дъното на скандала с покойния бакшиш.

 

“Йоско е кльощаво момче, около 60-ина килограма, с типични нежни маниери. Вероятно онзи го е препсувал и го е нарекъл “педераст” и така се е стигнало до бой”, коментира клиент на сириеца.

 

Иначе момичето, при което Йосиф се е возил, е негова платонична, а не интимна приятелка, както се предполагаше в началото. Въпреки скромното си телосложение и липсата на склонност към насилие, фризьорът бил много устат и не позволявал на никого да се гаври с арабския му произход или с хомосексуализма му.

 

След инцидента, при който таксиджията предаде Богу дух, Йосиф Иззе беше откаран в “Пирогов” – той е пострадал при сбиването.

Протести и блокади до късно в неделя имаше на няколко столични кръстовища. Близки и познати на загиналия таксиметров шофьор в София излязоха с искане за справедлив процес за смъртта на Йорданов.

 

Източник: lupa