Мафия! Роднина в ГДБОП издействал протекции над наркобоса Весо Телото (ВИДЕО + СНИМКИ)

Близък роднина на Веселин Ермалаев – Телото е уредил МВР чадъра над новия наркобос на София, разкри антимафиот пред Alarma.bg.

Оказа се, че родственикът на Весо Телото работи в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност” и от висотата на своя пост успял да направи контакт между наркобоса и своя пряк началник – зам.-директорът на ГДБОП Димитър Русев Кангалджиев, който е разследван от отдел „Вътрешна сигурност” към МВР за протекции на бандата на ултраса Ермалаев.

Както вече писахме, 35-годишният Веселин Ермалаев, по прякор Весо Телото, е оглавил разбойническата Банда на чуковете, след като тарторът й Любомир Симеонов се отдръпна от престъпния свят.

В момента Телото и аверите му са залели София с наркотици – основно кокаин и амфетамини. Улични дилъри признали, че „белото” било с много ниско качество, защото алхимиците на Весо Телото разреждали наркотика с химикали, за да вдигнат количеството, пише „Уикенд”.

„Търговците на дребно”, подчинени на Веселин Ермалаев, продавали отровата си във всички популярни дискотеки – основно в Студентски град и копторите в центъра на София.

Лично новият бос на Бандата на чуковете се разплаща с охранителите в дискотеките, за да пускат вътре само негови дилъри.

Униформеният източник на „Уикенд” твърди още, че Весо Телото е прикоткал в структурата си дори непълнолетни ученици, които да пласират смесената до неузнаваемост кока на феновете на лесното щастие.

Заради новата мащабна крими търговия Веселин Ермалаев обект на разработка в отдел „Вътрешна сигурност” в МВР. Причина са приказките му, че топ ченге от върховете на ГДБОП лично е спуснало чадър над престъпната му дейност срещу „комисионна” от 20 000 лева на месец.

Зам.-шефът на ГДБОП Димитър Калганджиев е проверяван за връзки с Весо Телото

Неофициално се твърди, че става въпрос за заместник-директора на ГДБОП Димитър Русев Кангалджиев. Той е бивш шеф на полицията в Ботевград.

С името на Кангалджиев се обяснява и странният факт, че всеки, който пусне жалба или сигнал до ГДБОП за престъпна дейност на Веселин Ермалаев и групата му, впоследствие е натискан от ченгета да си оттегли показанията.

Тук е мястото да припомним какви са методите на „работа” на Весо Телото и неговите разбойници. Във видеото, което публикуваме, се виждат Веселин Ермалаев в компанията на двама от своите „лейтенанти” с прякорите Кльощавия и Любо Зумера да се заяждат с младеж, като свадата ескалира в бой трима срещу един.

Това е един от дилърите на Весо Телото – Любо Зумера, която яде пердах в магазин в „Люлин“

Бруталната агресия на Телото и сие се разиграва в денонощен магазин в кв. „Люлин“ 3. Тримата бабаити Телото, Кльощавия и Зумера нападат противника, като записаната от охранителните камери схватка предизвика сериозно възмущение в социалните мрежи.

От аудиозаписа на камерите се разбира, че тримата агресори първоначално са псували продавача в магазина, при което негов приятел дошъл да го защити.

След размяна на „любезности“ следва и размяна на удари с ръце и крака, при която нападнатият развъртя и тримата тарикати, преди да бъде свален на земята и ритан.

Именно в този момент се включва един от тях, който по-рано в клипа даже се представя като Весо Телото. Да, това е Веселин Ермалаев, осъден като член на Бандата на Чуковете“ и обвиняем за наркоразпространение.

Понеже кадрите съдържат насилие, можем само да приложим линк, където да видите как Телото и неговите юнаци ядат бой от младежа.

Клипът приключва с бягството на наплясканите бабаити, докато поваленият мъж видимо се разминава без сериозни наранявания.

През цялото време продавачът остава при касата и не се включва в мелето.