Деси Бакърджиева чукна 90 кг / СНИМКИ

Деси Бакърджиева не може да влезе във форма, след като стана майка за втори път. Чаровната актриса даде живот на дъщеря си Вивиан през пролетта на 2021 г. Звездата от „Откраднат живот” в момента изглежда като бременна в 5-ия месец. Близки до блондинката разкриха пред „Уикенд”, че тя тежи около 85-90 кг и не може да си върне старото тегло.

 

Реалната фигура на красивата актриса

 

Деси е влязла да ражда над 100 кг, като е успяла да смъкне част от натрупаното тегло, но й остава да пребори по-голямата част от излишните мазнинки. Актрисата роди Вивиан през пролетта на миналата година, но публикува първата снимка на малката едва няколко месеца по-късно. Вивиан е плод на любовта между Деси и ученическата й любов Филип, с когото се срещнали отново години след гимназиалните трепети. За съжаление обаче, той се зарази с КОВИД-19 малко преди на бял свят да се появи бебето и издъхна в началото на февруари 2021 г.

 

Лустросаните фотоси на д-р Хинова от „Откраднат живот”

 

Шокът от голямата загуба доведе до по-ранното раждане на Вивиан – в седмия месец от бременността на Деси. Не екранната д-р Хинова от „Откраднат живот” й се наложи са бъде самотна майка, като дори не може да погребе любимия си, който издъхна в Германия. „Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред”, сподели актрисата след ужасната загуба.

 

След като се посъвзе и спря да кърми бебето, Деси ограничи приема на сладки и тестени неща, както и спря да се храни след 18 ч, когато най-много се качват килограми. Преди време Бакърджиева се похвали, че с този режим е успяла да смъкне 32 килограма, но най-вероятно или е преувеличила, или е възвърнала част от сваленото тегло.

 

Деси избягва да се снима в цял ръст, като набляга на фотоси в близък план. В профила й в социалните мрежи почти няма актуални кадри в цял ръст, а единиците такива за от фотосесии, които са минали през стабилна обработка. На живо външният й вид няма общо с лустросаните й снимки в инстаграм. Въпреки излишните си кила, екранната д-р Хинова от „Откраднат живот” е все така чаровна и феновете й я харесват и по-пищна. Самата тя обаче се комплексирала от теглото си и искала да се втали, но нещо не й се получавало въпреки усилията.

 

Източник: lupa