Илиян от „Игри на волята“: Всички го искаха, но само Мани и Фейгин имаха смелостта

„Няма Илиян, няма Супергерои“ – това беше краткият коментар на Илиян след последните събития в „Игри на волята“, при които синьото племе се разпадна, а останалите в него членове бяха „разграбени“ от другите две племена.

Ако сте пропуснали, именно Мани и Фейгин изпълниха плана, който имаше т.нар. „Света Троица“ – да саботират битката и така Супергероите да останат в миналото. Двете участнички успяха да скрият части от пъзела по трасето, което на практика направи невъзможно нареждането на пъзела и даде добра преднина на Непобедимите, които завършиха втори.

И докато някои наричат с какви ли не епитети Мани и Фейгин за действието им, то Илиян има съвсем друга версия за събитията, които се случиха в негово отсъствие.

„Това го чувствам и като моя победа. Много щеше да ме е яд, ако планът не беше изпълнен. Изискваше се много смелост, беше най-адекватното нещо, което можеше да направят, за да се съхранят“, заяви той.

В сторитата си той сподели мнението и на Туджаров от миналия сезон на шоуто. „Да имаш смелостта да направиш такъв голям ход не е за всеки. Евала, момичета! Много пъти е било обмисляно през сезоните, но за първи път някой наистина го прави“, пише той.

Илиян сподели и мнението на свой последовател. „Истината е, че на стратегическия ход на Мани и Алекс се надяваха всички, но никой нямаше смелостта да го направи. Реално всички облажиха от него и отидоха, където искат“, пише vbox7.