Помните ли Яница от "Един за друг"? Ще ви паднат ченетата какво й се случи след развода / СНИМКИ

Скандалната участничка от “Един за друг” Яница е променила външния си вид и трудно вече може да бъде разпозната от феновете на шоуто за двойки.

Към тази крачка тя пристъпва след скандалния развод с Момчил, с когото участваха заедно в шоуто.

 

Драмата е била голяма, а Яница е решила да направи нещо със себе си, че да не й напомня за предипното момиче.

Тя показа в Инстаграм новата си визия. Риалити звездата сложи само едно емоджи на мечка под снимката, а тя вече събира стотици харесвания.

 

Маникюристката от Силистра изневери на запазената си марка, лилавата коса, по-рано тази година, а промяната се харесва на феновете ѝ. “Уникална си”, “брутална”, “изумителна си”, заливат я с комплименти в коментарите и има защо.

Снимки на Яница след развода й с Момчил можете да видите в галерията ни.

 Дани от “Един за друг” каза защо е скъсал с Дени

Дани от “Един за друг” реши отново да сподели подробности за себе си в Инстаграм, а фенките му го заляха с въпроси. От колата и татусите, до дрехите му и връзките с жени.

 

Дежурният въпрос за раздялата с Дени присъства задължително, а Дани отговори за пореден път. Припомняме, че малко двамата се разделиха малко след края на “Един за друг”, като дълго време не съобщаваха причините за решението им.

 

“С Дени сме в добри отношения, но така се стекоха обстоятелствата”, отговори Дани на многобройните питания. Той обаче намекна, че в миналото “имало една хубавица”, която му изневерила.

 

Това стана ясно от друг въпрос, на който Дани отговори, но това далеч не означава, че става въпрос за последната му бивша, с която участваха заедно в риалити шоуто

В момента не е ясно дали Дани си има приятелка, но същото важи и за Дени.

 

Мацката пък се завърна в Щатите и побърза да се тагне от разходката с кон. Всички обаче забелязаха колко се е разхубавила, а последователите ѝ смятат, че това се дължало на нова любов.

 

Източник: plovdiv24