Бивша депутатка заформи скандал с певицата Мариана Попова

“Аз общувам само с успешни политици! Не съм и очаквала от псевдополитик да реагира по правилния начин”, каза певицата Мариана Попова по повод неодобрителните слова на бившия депутат от НДСВ Антония Първанова за премиерата на представлението “Виновни”. В него Мариана играе в театър “Сълза и смях” с половинката си, актьора Веселин Плачков, който е автор на текста, а режисурата е на шефа на артистите Христо Мутафчиев.

Първанова написа в социалната мрежа, че представлението е падение, липса на талант, нарцисизъм и комплекси. “Да, ВИНОВНИ са режисьор и актьори, но и всички ние за това, че допуснахме в театър със 130-годишна история да се постави подобна долнопробна бутафория. Културата ни стана много съблечена, направо гола”, пише политикът.

“Аз съм Мариана Попова, утвърден артист, и не мога да се занимавам с хора, които не ме харесват. Да са живи и здрави!”, добавя певицата. И гордо споделя, че са получили цветя от семейството на президента Румен Радев.

 

“Ако не бяха на визита в Чехия, щяха да са сред изисканата ни публика заедно с Марги Хранова, Мария Илиева, Криси Димитрова, Лара Златарева и много други. Не ме интересува кой какво мнение има! С Веселин не познаваме тези хора и не сме длъжни да им отговаряме! Представлението е страхотно! Влезте в страницата на събитието и прочетете коментарите. Какво да кажа повече!”, допълва Мариана.

“Мен Фейсбук изобщо не ме интересува като пространство! Какви толкова разногласия може да събуди едно театрално представление!”, пита се и председателят на артистите Христо Мутафчиев, който режисира спектакъла “Виновни”.

 

И смята, че направеното от него съвсем не е претенциозно. “Като приятел на Мариана и Весо опитах да помогна да облекат в сценично действие текста му. А като артист ми хареса идеята им творците, и изобщо – хората, да се научат да се самоиронизират”, казва пред “България Днес” Мутафчиев. И поздравява харесалите спектакъла, че са схванали идеята му.

 

“А на неразбралите пожелавам да се вгледат повече в гредата в собствените си очи, преди да обсъждат треската в очите на другите! Да бъдат по-саркастични спрямо себе си и да се забавляват с Живота. Не само да критикуват всеки, понечил да направи нещо различно от тях!”, допълва актьорът от филмите “Дунав мост” и “Хъшове”.

 

Източник: plovdiv24