Красива българка забърка грандиозен скандал с известен политик в Турция

Нашенка забърка грандиозен скандал в Турция със снимки, на които тя и виден партиец и зам.-кмет на община танцуват голи, пише 24rodopi.com.

Прокуратурата ще изяснява дали кадрите са истински, или българката рекетира с фалшиви материал.

 

Новината гръмна днес в турските медии, след като зам.-кметът на Ердемли и бивш областен лидер на управляващата Партия на справедливостта и развитието (АКР) Мехмет Топчу подал жалба в прокуратурата срещу живеещата в София жена, която според него се казва Айдан Салиева.

Той обяви, че не издържа повече на изнудванията и затова пуска жалба, прикрепена със скандалните кадри.

 

44-годишният Мехмет Топчу, баща на 4 деца, е разговарял с българката от своя акаунт в WhatAspp.

Общинарят от партията на Ердоган е категоричен, че става дума за монтаж. Айдан го заплашвала, че ще изпрати заснетото на негови приятели и за да не се случи това, зам.-кметът превел няколко пъти по сметка на нашенката пари – веднъж 10 хиляди лири и два пъти по 5 хиляди.

 

По случая е образувано досъдебно производство.

Зам.-кметът твърди, че е жертва на кибер терор, акаунтът му е бил “превзет“ и са последвали манипулациите. “Изнудват ме, това атентат срещу доброто ми име. Ще се боря докрай, няма да позволя да убият репутацията ми“, твърди той.

“Много станаха турските граждани, които попадат в пипалата на българки, които обикновено успяват да измъкнат пари с обещанието да отидат в Турция, но този случай е по-различен.

 

Има снимки, за което е използвана познатата технология Deepfake, която създава много убедителни кадри, които могат да заблудят всеки“, сподели турски криминален репортер, който следи скандала.

 

Източник: plovdiv24