Елица от „Игри на волята“ роди момче на Алекса – Снимки от родилното

Алекса и Елица успяха да ядосат зрителите на “Игри на волята” с това, че участват в шоуто като двойка и шансовете им пред останалите са по-големи. Отделно двамата се показаха като силови играчи на терена, но пък като хора разочароваха феновете на шоуто. 

Елица вече е аут от играта, след като бе победена в една от битките от Ралица, която пък досега бе сочена като една от най-слабите жени. Любовта на Алекса и Елица е видима, а тя скандализира всички с думите си след напускането от играта.

Оказа се, че влюбените гълъбчета възнамеряват в най-скоро време да си направят бебе. “Плановете ми за в бъдеще са може би да бъда майка”, заяви Елица в скорошно интервю.

Колкото и странно да звучи, тя си харесвала племето и за нищо на света не би сменила червения цвят и името “Непобедими”.

“Разделението в нашето племе между мъже и жени се случи естествено, а не със стратегия да бъде феминизъм и мъжка солидарност. Просто имаше различен стил на игра, някои от отсрещната коалиция играха по един начин, ние играхме по друг начин. Мненията ни не бяха едни и същи и това попречи да бъдем едно цяло”, обяснява тя разделението в тяхното племе и системните скандали.