Диана Габровска ще го прави с мъж с инструмент, застрахован за 1 млн. долара

Диана Габровска в политиката не успя, но в п*рното има една мечта – да бъде кралицата на п*нисите, пише каналът Vbox7.

Самата тя сподели в Instagram, че желае да снима горещи сцени с Адам Дикса, известен професионално като Кийрън Лий.

Диана отговори на въпроси от фенове, сред които с кого мечтае да работи в п*рното. Тя посочи, че именно с Кийрън Лий би правила много неща. Феновете на п*рното са добре запознати с Кийрън, но по-интересното е, че преди години той застрахова бойното си оръжие за 1 млн. долара.

„Направих си пълен медицински преглед. Компанията няма да ми изплати застраховката само ако загубя члена си. Засега обаче не планирам да се разделям с него“, каза в интервю Кийрън, който за момента няма повреди.

Е, надяваме се, че мисис Габровска няма да го повреди, ако двамата стигнат до общи снимки. Любопитното е, че Кийрън е пресподелил сторито на колежката си, в което тя споделя за желанието си. А това означава само едно – може да очакваме нещо скоро от тези двамата.

Феновете на Диана се вълнуват и от други неща, а именно: Ако получи разтърсващ оргазъм от друг мъж, брои ли се за изневяра? Неуспялата кметица сподели, че не е съгласна с мнението, защото обожава работата си.

„Това значи ли, че всеки човек, който изпитва удоволствие от работата си, изневерява на половинката си?“, пита п*рно звездата ни. Е, права е жената, знае си цената, но ако питате нас… си е чиста изневяра. Но пък при Габровска е странно положението, защото половинката ѝ присъства на снимачната площадка и вижда всичко.