Гечо за ситуацията с Валерия във ‘Фермата’: От 12-годишен боравя с оръжие и имам рефлекс, когато видя опасност

Гечо Гечев гостува в „Преди обед“ след дисквалифицирането си от „Фермата“ 8. Припомняме, че автотенекеджията от село Голец, който живее в Лиеж, Белгия, беше дисквалифициран служебно. От продукцията го отстраниха, след като удари по рамото треньорката по художествена гимнастика Валерия Дочева преди старта на игра по пейнтбол, защото реши, че тя не спазва инструктажа за боравене с оръжието. Според правилата на „Фермата“ обаче, физическите удари между участници са абсолютно забранени, пише ladyzone.bg.

„Преди 5 години се запознах с родителите на Валерия. Извинявам им се, защото нямам право да наранявам детето им. Животът стана много забързан и хората правят грешки, а аз не се притеснявам да ги критикувам, защото някой ден тези грешки ще са фатални. Боравя с оръжие от 12-годишен, когато започнах да тренирам спортна стрелба. После в казармата, а след това и като ловджия. Виждам много хора, пострадали от оръжие и при мен защитата е станала инстинкт. Два пъти са стреляли по мен. Веднъж баща ми остави пушката зад мен и тя гръмна, докато обядвахме. Пет години по-късно млад ловец стреля по прасе, но в посока към път, а към път не се стреля!“ – сподели Гечо пред Сашо Кадиев.

Ловджията добави, че е ударил Валерия, защото по оръжие не се удря, тъй като може да произведе изстрел.

„Видях, че Чавдар завързва обувките си и е без екипировка, а Валерия вдига оръжието. Тупнах я по рамото, а ръката ми е тежка. Това беше рефлекс. Не се считам за виновен, но съм нарушил правилата и няма да оспорвам“ – поясни Гечо.

Според него хората не обичат да чуват истината, аз той често прави забележки. Ето защо той вече 30 години работи за себе си.

„Защо по колите има клаксони? За да се предотврати произшествие. Защо Валерия не спазва правилата и няма последствия, а после мен ме наказват? Още от „Фермата“ 3 жените ме мразят, защото, когато жената не може да вербува един мъж, тя настройва всички срещу него. Относно патриархалните порядки – няма проблеми аз да съм вкъщи и да готвя, а съпругата ми да изкарва парите. Аз й давам всички пари и тя ги управлява, плаща сметките“ – призна Гечо, който вчера е имал рожден ден.

Той се е видял с Валерия и й е простил като християнин. Гечо коментира и дразгите с Альона.

„О, тя е Болшой театър, голяма артистка“ – поясни автотенекеджията, чийто живот е „90% щастие и смях“.

„Винаги съм доволен. Ето – във „Фермата“ 8 отказах цигарите“ – обобщи с усмивка Гечо участието си в риалитито.