Лефтеров от “Игри на волята” се изпусна: Мирела и Валери правили с*кс по време на шоуто?

Тази година интригите между участниците в “Игри на волята” определено са на висота. Особено когато става дума за любовните отношения между някои от тях. След като още в началото стана ясно, че Мирела и Лефтеров, които влязоха в отбора на Безстрашните, са били двойка в миналото, се очакваше, че ще има напрежение помежду им. Мирела обаче, като една от най-красивите състезателки този сезон, успя да изненада бившата си изгора, като започна флирт с друг представител на племето им – Валери, синът на известната шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева.

 

Помежду им бързо се зародиха привързаност и силна симпатия, дори Мирела преживя тежко отпадането на Валери от шоуто. И макар да се опитваха да прикрият близките си отношения, заради Лефтеров, който признал на Мирела, че все още има чувства към нея, всъщност нищо не остана в тайна. Дори се усеща, че Лефтеров се чувства предаден от бившата си половинка. Това се случи в последния епизод на “Игри на волята”, в който той сподели, че в очите на красивата танцьорка, не е бил близък човек в племето.  Причина за изясняването на любовния триъгълник се превърна загубата на Мирела на арената, след като тя отиде на капитанска битка срещу Алекса, вместо болната Джаферович.

 

Заради инициативата ѝ да влезе в двубой срещу един от най-силните играчи този сезон, зеленооката хубавица си тръгна от шоуто. В обръщението си към останалите членове от племето, след като отпадна, Мирела обвини Лефтеров, че не е отишъл на битката, а е трябвало да отиде тя и по този начин не я опазил, както е очаквала. Едни от най-коментираните участници в “Биг Брадър фемили” гушнаха внуче Лолита на Гришо призна: иска сватба и бебе Ето кога ще е сватбата на Златка и Карен   В отговор на това обвинение, Лефтеров сподели, че не е имал намерение да бъде “бавачка”, на когото и да било от отбора на Безстрашните. Музикантът добави, намеквайки за искрите, които прехвърчаха под носа му между красавицата и отпадналия преди нея Валери, че цялото “жълто” племе е знаело какво се случва.

 

Той разказа, че при влизането им в шоуто, е признал на бившата си половинка, че все още има чувства към нея и я уважава. Тогава тя отвърнала, че двамата още се обичат и си казали, че ще се пазят взаимно. Въпреки това, Мирела се впуснала в авантюра с Валери пред очите на цялото племе и не сметнала за редно да му каже директно за това, което засегнало Лефтеров и го мотивирало да се откаже от идеята да се жертва за нея.

 

Нещо повече – той хвърли истинска бомба, казвайки, че разбрал случайно за отношенията между бившата му и Валери, като “чул неща, които се случват близо до галвата му, в съседната стая”. А това било супер неуважително спрямо него и е явен намек, че може би Мирела и синът на Мария Гроздева са били физически интимни още по време на шоуто.

Източник : woman.bg