Запознах се с дубайски милионер, който започна да ми се кланя

Носителката на титлата “Мис България“ за 2020 г. Венцислава Тафкова се поразголи в Дубай. Повод за воаяжа бе 24-тият й рожден ден, който отпразнува на 12 декември, а почивката бе подарък от семейството й, призна пред “Телеграф“ самата тя.

 

Пловдивчанката изпоти социалните мрежи с кадрите си от пустинята, където на преден план е изпъкнал апетитният й бюст. Заради това нейни зложелатели пуснаха слухове, че са я арестували и глобили за непристойно поведение.

 

“Няма нищо такова, дори забележка не са ми правили, навсякъде ми се радваха и ме поздравяваха. А и не съм била гола, нито по сутиен – бях по бански и с риза“, коментира пред “Телеграф“ Венцислава.

 

Тя е решила вместо с гадже да отиде да празнува с приятелка. Въпреки това не се оплаква от липса на ухажори. “Много съм впечатлена, че там не делят хората на бедни и богати. Запознах се с дубайски милионер, който започна да ми се кланя, още като ме видя.

 

А от ресторанта ми направиха изненада, като ми подариха торта със свещи и ми изпяха “Хепи бърдей“. За пръв път бях и на сафари, качих се на камила, незабравимо преживяване“, сподели още Тафкова.

 

Източник: plovdiv24