Съпругата на Вергов подивяла заради Диана Димитрова

Последните месеци бяха тежки за Юлиан Вергов, но пък за сметка на това той си е осигурил добро начало на новата година. Актьорът избяга от проблемите, които го преследват в последния месец, в Италия заедно с половинката си Ирина Ялъмова и дъщеря им Алена Вергова.

Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, близо до Неапол. Тримата все още са там и не е ясно кога ще се приберат на родна земя.

Вергов е заминал с най-близките си на пътешествие, за да се откъсне от клюките по негов адрес в последния месец, издават негови приятели от театралните среди. Изненадващо той стана главен герой в скандала на годината, след като актрисата Диана Димитрова индиректно го обвини в насилие на снимачната площадка.

Досега Вергов не е казал и дума по случая, не е ясно и кога ще бъде официално разпитан от органите на реда. Близки до него разказват, че макар и да не го показва, актьорът приема ситуацията изключително трудно, най-вече заради дъщеря си Алена. Двамата имат много силна връзка и актьорът бил силно притеснен от образа на насилник, който му се приписва в последно време. Затова и семейството решава да замине далеч.

“Юлиан много се страхува дъщеря му да не го намрази покрай цялата тази история. Говори ли са за случилото се и Вергов е изяснил пред нея своята версия, както и пред съпругата си Ирина”, разказва близък до звездата от “Откраднат живот”.

Ялъмова, която е в рекламния бизнес, от години страни от публичността. Дълго време двамата с Вергов не живееха заедно, но изненадващо преди време подновиха семейния си живот.

Според слуховете, които се появиха след скандала с Димитрова, Ирина била бясна от новината, защото не е подозирала за случилото се между Юлиан и Диана. Точно по време на случката, за която разказва актрисата, двамата с Вергов бяха отново заедно. Самият актьор винаги е твърдял, че е обичал най-много съпругата си, пише столичен ежедневник.