Добромир: С Глория съм само за пари!

Глория май приключи отношенията си с младия си любовник Добромир, пише в. „Уикенд”. В четвъртък русчуклийката изтри от профила си в социалните мрежи всички фотоси с младока, който доскоро я любеше. Явно тези дни е настъпил разрив в отношенията им и звездата премахна кадрите с мачото.

 

Наскоро примата на фолка коментира пред северномакедонско издание следното: „Жените харесват по-млади мъже, аз също. Нощите с млад любовник са незабравими, а ние се подмладяваме с тях”, обясни разпалено сексапилната певица, която тази година ще чукне достолепните 50 години.

 

Добромир е с почти 20 години по-млад от фолкаджийката. Аферата й с нацепения батка излезе наяве, когато нейни колеги я разкриха от чиста завист. „Нека завиждат, те не са в състояние да си хванат такова красиво момче. При мен някак се получи, независимо от годините разлика между мен и Добри”, сподели Глория за гаджето си, който май вече е в графа „бивши”.

 

Според запознати причината за раздялата е банална – пари. Певицата се дразнела, че Добромир няма никакви реални доходи, а разчита на нейните авоари. Примата на фолка дори му дала да кара своя мерцедес, но мачото й се качил на главата.

 

Ако се вярва на мълвата, певицата хванала и чатове на новия си възлюбен с друга жена, доста по-млада от нея. В съобщенията си с момичето нацепеният батка обяснявал, че е с Глория „само по интерес” и е готов за необвързващи авантюри. Бясна, изпълнителката начаса му посочила вратата. Както вече писахме, преди да се впусне в авантюра с нея, той е имал кратка афера с колежката й Татяна, а според слуховете – и с Алисия, на която уж бил шофьор.

 

Източник: lupa