Ново начало: Шеф Андре Токев се събра с Виктория Капитонова от Ергенът

Топготвачът Андре Токев се връща на екран. Майсторът готвач имаше проблеми със закона, след като бе сгащен да кара пиян, но сега всичко това е зад гърба му.

Андре Токев и Петьр Михалчев ще се съберат отново заедно в предаването „Хелс китчън” по Нова телевизия, което ще тече на гърба на конкурентното „Сървайвър” по Би Ти Ви. Тримата мастършефове ще водят специални класове, а в единия ще се включат само известни лица, като инфлуенсърката и манекенка Виктория Капитонова.

 

„Много обичам да готвя, правя го с голям кеф и затова се явих в предаването „Мастьршеф“, казва родената в Чебоксари, Русия – Капитонова. Красавицата, която участва в шоуто „Ергенът“ по Би Ти Ви, е звезда в мрежата, като споделя с последователите си здравословни рецепти и фитнес съвети.

 

Вече е известно е, че шеф Ангелов остава в Нова тв и за предстоящия сезон, тъй като телевизията вече рекламира предаването с негово участие. В същото време от Би Ти Ви отдавна обявиха, че подготвят нов сезон на „Мастършеф”, вече текат и кастинги за участниците. Но все още не е ясно кой ще влезе в новото жури. След напускането на Михалчев и проблемите със закона на Токев стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата по нейно желание.

 

Една от спряганите за жури във формата тази година е Севда Димитрова.

След като спечели шоуто, тя отвори собствен ресторант, където често е посрещала хора от телевизията, включително и за нейни официални фирмени събития. Проблемът при нея обаче е, че ynopumo отказва да яде месо и риба.

 

Няма как да влезе в журито на формата, без да дегyстира от специалитетите с месо и риба, които участниците в него приготвят. Ето защо е възможно в крайна сметка да отпадне от журито. Като пореден съдия във формата се спряга и името на италианеца Марко Лукиари, който е един от най-честите гости в Би Ти Ви, откакто Андре Токев се махна от формата.

Освен него мълвата твърди и че победителят от сезон 6- Ивайло Спасов, също може да участва като жури в предаването. Според информация на „България Днес“ новото жури вече е избрано, но договорите все още , не са подписани, така че е възможно в него да се правят промени.

 

Източник: Марица