Излязоха нови подробности за драмата на Васил Драганов и жена му

Съпругата на актьора Васил Драганов, познат от шоуто “Комиците“ и сериала “Столичани в повече“, е завела срещу него дело за домашно насилие.

От няколко дни бившите влюбени си разменят обиди в медийното пространство, а истината се оказва доста заплетена и ужасяваща.

 

Жената на актьора Васил Драганов с кошмарен разказ за ужаса, през който преминава.

“Телеграф“ откри протокол от съдебното заседание, в което Андреа описва случай от 8 ноември 2021 г., около 18 ч.

По пътя от жилищния блок към автобусна спирка на тролейбус Васил използвал заплашителни реплики срещу жена си, след което започнал да я рита в областта на седалището, както и по дамската ѝ чанта.

 

Твърди се, че това е станало пред сина на страните, а след качването му в превозното средство актьорът е ударил Андреа по гърба в градинка близо до спирка, като тя е паднала и силно си е ударила гърдите.

Комикът обаче е оспорил това, като твърди, че тя страда от психично разстройство, което е провокирало неправилни възприятия за случилото се, като между тях е имало само разговор без употреба на насилие.

 

Назначена е психиатрична и психопатологична експертиза, разпитани са свидетели, след което е отхвърлил искането на Андреа за издаване на заповед за защита от извършено емоционално и физическо насилие, заповедта за незабавна защита спира да се прилага и осъжда съпругата да плати разноските по делото.

Ето какво коментира след делото в социалните мрежи и самата Андреа:

“Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни. В момента ги виждам редовно, вярвах, че най-тежкото е минало.

 

Няма да ви занимавам с всички жалби, които пусках през годините, нито да ви говоря за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и очаквам дете. Децата ми живеят при Васил, това е истина. Никога не съм искала от тях да ги изведа от дома, в който са израснали и обичат. Аз плащам издръжка. Грижа се за тях, когато баща им благоволи, в дома, който някога беше и мой”.

 

Източник: plovdiv24