Изпълнете тези три стъпки и отворените пори ще изчезнат от кожата ви завинаги

Порите са малки отвори на кожата, които и позволяват да диша. Те са почти невъзможни да се видят с невъоръжено око, но могат да нарастват по размер, когато остареем.

Разширените пори изглеждат наистина неприятни и могат да разрушат външния ви вид, поради което всеки иска да реши проблема възможно най-скоро.

Вместо да използвате комерсиални продукти и лечения, опитайте да използвате тези естествени средства срещу разширени пори:

Стъпка 1: Гел от алое вера

Нанесете малко пресен алое гел върху лицето си и го оставете го за една нощ, след което изплакнете лицето си сутринта с хладка вода. Това ще запази кожата ви хидратирана и също така ще затвори порите, като същевременно премахне излишната мазнина и мръсотия от кожата.

Стъпка 2: Използвайте ябълков оцет за тонизиране на кожата

– Вземете 1 супена лъжица ябълков оцет

– Добавете 5 супени лъжици питейна вода – Смесете го и го съхранете в бутилка – След измиване на лицето, пръскайте тази вода по цялото си лице и я оставете да изсъхне – След това се прилага овлажнител.

Ябълковият оцет е много ефективен за затягане на порите на кожата, балансира нивото на рН на кожата и се бори срещу всички кожни инфекции.

Стъпка 3: Маска от яйчен белтък

Съставки

– 1 бяло яйце\r\n- 2 супени лъжици. органичен лимонов сок – 2 супени лъжици. овесена каша

Получаване: – Смесете всички съставки, за да създадете паста\r\n- Нанесете пастата върху лицето и я оставете за половин час\r\n- Изплакнете я!

Как работи?

Белтъците от яйца съдържат протеин и колаген, които са от полза за тези, които се борят с фини линии, бръчки и възпаление на кожата.

Протеинът също подобрява еластичността на кожата, което на свой ред спомага за намаляване на появата на бръчки и пори. Ако сте нещастен страдате от разширени пори, опитайте тези средства и ние обещаваме, че ще бъдете зашеметени от резултатите!