Бояна Шарлопова се изпокара с доведената си дъщеря / СНИМКИ

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето от тях са с малко „м“, твърди бизнес дамата, цитирана от “Марица”.

Бояна Шарлопова е от онези жени, чието присъствие само за секунди може да прикове вниманието ви. Тя е майка на четири деца, но и уверена бизнес дама. Вродената ѝ елегантност се допълва от ангелската ѝ красота. А вътрешната увереност ѝ помага да плува с лекота в бруталния свят на бизнеса.

 

Днес, пет години след внезапната смърт на съпруга ѝ – бизнесмена и визионер Стефан Шарлопов, Бояна умело развива компанията, създадена от него. Семейният бранд управлява фирми с различна дейност – от туризъм, хотелиерство и ресторантьорство до търговия с недвижими имоти. Отскоро в портфолиото им влиза и изграждането на фотоволтаични системи за производство на зелена енергия.

 

Една нежна девойка завърта с финес огромния контрабас точно до шадраваните, в центъра на Пловдив. Тя е облечена дискретно ​- фин плетен шал обвива стройните ѝ бедра, а изящна диадема украсява челото ѝ. В началото на новия век Бояна Кехайова е само на двайсетина години и застава пред обектива на майстора на изящната фотография Стефан Андреев, пловдивчанина, който развиваше свое студио във Вашингтон.

 

Зад океана Стефан снима по поръчка на Белия дом, Пентагона, Едуард Кенеди, хотелите „Риц” и „Радисън”, както и за прочутата марка „Версаче”. Лятото обаче гостува в родния Пловдив, където снима Бояна в креативна фотосесия с дрехи на дизайнера Мирослав Стамов.

„Миро и Стефан бяха много забавни, събрахме цялата главна улица на Пловдив. По онова време бях по-плаха, затворена и притеснителна. Стефан Андреев обаче ме предразположи да бъда по-разкрепостена. Мисля, че се получи добра химия между мен, модела и него, фотографа. Химия, която е задължителна за една добра снимка. Съжалявам че десетина години по-късно загубихме този голям талант (Стефан Андреев)“ -спомня си днес красивата Бояна.

 

Детството ѝ минава под тепетата, живее тук до 24-тата си година, учи в ПУ „Микробиология и генетика“. Завършва университета през 1999 г. „Веднага си намерих работа по специалността. Имах приятел софиянец и така любовта ме дръпна към София. Повечето години от живота ми преминаха там“, смее се пловдивчанката. Днес, близо 20 години по-късно, модата е останала встрани от живота ѝ. А една съдбовна среща преобръща живота ѝ и променя всичко. В София Бояна работи в компанията на небезизвестния Стефан Шарлопов – визионер и бизнесмен, който приживе създаде империя в сферата на туризма. И не само!

 

Бояна ​е успешен микробиолог в една от фирмите му. Срещат се там, в лабораторията. Запознават се, но не всичко в живота се случва лесно. Особено голямата любов! Така че щастливият край на тяхната история тепърва предстои. Бояна помни така първия им разговор: „Срещата ми с него беше съдбоносна. Винаги съм знаела, че това е моят мъж.

Бояна Шарлопова с четирите си деца

 

От пръв поглед бях запленена от него, но и притеснена. Той също ​- говореше много, аз пък мълчах. Сякаш нямаше да се получи, но с всяка следваща среща разбирахме как си допълваме изреченията ​- той го започва, аз го довършвам. Бих го нарекла ​-карма. Стефан е най-големият ​учител в живота ми.

Начинът, по който си тръгна от този свят, също беше урок ​- сякаш си тръгна, за да ме научи, че мога да се справя и сама, да продължа делото, което е започнал. Мисля си – успях, нищо че в началото нямах тази увереност. Вярвам, че до всеки силен мъж стои една силна жена. Убедих се в това през тези тежки 5 години, откакто той си отиде“, заключава дамата.

 

Двамата създават здраво семейство

Бояна е майка на четири от петте му деца: двете дъщери ​- Бояна (21 години) и Стефани (19 години) и близнаците Георги и Илия. Приживе Стефан не я подготвя да участва в бизнеса му, но ѝ дава най-ценния съвет: В една джентълменска уговорка трябва да има двама джентълмени. Учи я също как да разпознава хората, на кого може да разчита. Както и от кого да се пази.

Внезапната му смърт ​- в началото на февруари 2018-а, обаче поставя Бояна в различна ситуация. „Трябваше да скоча в дълбокото, но осъзнах, че по някакъв начин съм била подготвена за този момент. Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето от тях са с малко „м“. Бизнесът е мъжки свят и ние жените, особено ако сме руси и красиви, не сме приемани добре в него.

 

Съпругът ми имаше малко бизнеси, в които е имал съдружници. След като си отиде, разбрах, че там няма мъже ​- видят ли жена, искат да я смачкат! Независимо колко са получили от мъжа ми, защото той правеше хората около себе си богати. Само че тези, на които е помагал най-много – те се обърнаха срещу мен“, разказва днес красивата дама.

От една година не сме заедно и с Ева Шарлопова-Гергинова, споделя пловдивчанката. Най-голямата дъщеря на Стефан Шарлопов, от първия му брак, е изпълнителен директор на „Шарлопов Груп” още преди Бояна да влезе в бизнеса. След смъртта на Шарлопов двете дами с години управляват империята на българския Доналд Тръмп.

 

„Вече не сме заедно и това не съм го споменавала пред друга медия. Да, пътищата ни с Ева се разделиха и това стана още миналата година, през февруари – този месец е знаков за семейството! Но аз знам, че винаги когато някой си тръгне от живота ти, друг влиза в него! Когато една врата се затваря, друга се отваря. Въпросът е как ще погледнеш на тези тежки моменти и какво ще научиш от тях“, казва помъдрялата дама.

 

 

Източник: lupa

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.