Возят внучето на Илияна Йотова в бебешка количка за 5 бона

В тузарска количка за близо 5 хиляди лева се вози първородният внук на вицепрезидента Илияна Йотова. Малкият Максим се появи на бял свят през март тази година и скоро ще стане на четири месеца.

Вицето на Румен Радев стана баба благодарение на сина си Марин. Той и дългогодишната му половинка и законна съпруга Кристиана се ожениха на пищна сватба през есента на 2020 г., а няма и три години по-късно станаха родители на първородна рожба.

 

Младото семейство редовно може да бъде забелязано на разходки с малкия Максим в центъра на София и парковите пространства в столицата.

Очевидно Марин и половинката му държат наследникът им да расте досущ като принц и не правят компромиси с качеството на всички необходими за отглеждането му вещи.

Те са купили бебешка количка на една от най-известните и предпочитани от заможните родители марки, която е решена в черно и златно и е от лимитирана дизайнерска колекция.

 

Макар наличността да е вече изчерпана почти в цялата страна, от онлайн магазините, в които се е предлагала, е видно, че цената е била 4729 лева, което се равнява на близо 10 минимални пенсии. С тази сума много пенсионери у нас преживяват почти цяла година.

От щастливите семейни снимки на сина и снахата на Илияна Йотова е видно, че Кристиана е влязла в перфектна форма много бързо след раждането.

Заради притеснения от уроки обаче двамата с Марин все още не показват сина си по снимки. Малкият Максим още на 40-ия си ден се превърна в звезда, защото партито по случай орисването му се състоя в скъпарския ресторант „Есте“ в столицата, собственост на Кирил Домусчиев. Там гурме шедьоврите в менюто не са по джоба на всеки, а цените на салатите стигат до 52 лева.

 

Марин и Кристиана, които са любители на пътешествията и са посетили десетки дестинации в целия свят, все още не са излизали извън страната заедно с новия член на семейството. Вероятно обаче до края на летния сезон ще отидат в тричленен състав поне на море.

Най-дългите пътешествия на бебе Максим до момента са до царския дворец „Врана“ в покрайнините на София и известен хидропарк до столичното село Горна Малина.

Синът на Йотова и съпругата му са заедно от цели девет години и мечтаели за още дечица, като си пожелавали в скоро време да имат и дъщеричка.