Mайка на 3 деца свали 76 кг без диети! Спазва само 1 правило

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Американка Мелиса МакГилври, майка на 3 деца, отслабна със 76 кг, докато пътешестваше из планините. Но това стана, след като разбра, че теглото ѝ зависи само от нея и реши да направи кардинални промени в живота си.

Жената казва, че още от детството си винаги е имала излишни килограми, но най-много напълняла, когато станала пълнолетна. На 19 години Мелиса родила първата си дъщеря, но отношенията със съпруга ѝ били сложни. Тя използва храната, за да се справи със стреса.

През следващите 20 години Мелиса родила недоносен и слаб син, след това втора дъщеря и в миналото си оставила трудните отношения с партньора си в миналото. Излишно е да казваме, че грижата за децата станала приоритетна за нея и тя години наред пренебрегвала собственото си здраве.

Не след дълго тя тежала 171 кг и продължавала да яде висококалорична нездравословна храна всеки ден. Повратният момент дошъл в увеселителен парк. Тя се опитала да се повози заедно с децата на въртележка, но не успяла да закопчае предпазния колан около тялото си и така провалила разходката.

Гледайки реакцията на децата си, Мелиса осъзнала, че през целия си живот се е заблуждавала. Тя винаги се успокоявала, че нейното затлъстяване не притеснява никого, а всъщност се оказало точно обратното.

Жената реши да промени това. Първоначално тя започна да ходи пеш, но дори и това я затруднявало. Първият поход на Мелиса се състоял през 2014 г., когато тя била на 38 години по една равна пътека. Тя била дълга само 1 миля, но Мелиса едва докретала запъхтяна до финала. Чувствала се като пребита, краката ѝ се подули и възпалили.

На следващия ден жената се чувствала много зле и не можела да отиде никъде, но ден по-късно тя отново покорила 1 сухопътна миля – 1,6 км и продължила разходките през ден.

Жената решила да промени това. Първоначално тя започна да ходи пеш, но дори и това я затруднявало. Първият поход на Мелиса се състоял през 2014 г., когато тя била на 38 години по една равна пътека. Тя била дълга само 1 миля, но Мелиса едва докретала запъхтяна до финала. Чувствала се като пребита, краката ѝ се подули и възпалили.

На следващия ден жената се чувствала много зле и не можела да отиде никъде, но ден по-късно тя отново покорила 1 сухопътна миля – 1,6 км и продължила разходките през ден.

Веднага щом започнала да се справя с ходенето по-лесно, Мелиса започнала да изминава по три километра през ден. А когато веднъж навъртяла 5 километра започнала да изминава тази дистанция всеки де. След 18 месеца Мелиса извървявала по 7-10 км през делничните дни и 20 км в неделя.

Тъй като Мелиса работи като шофьор на Uber, тя има достатъчно гъвкав график, за да практикува този спорт всекидневно и да обръща внимание на децата си.

Освен ходенето Мелиса направила и ревизия на диетата си, свързана с по-активния начин на живот. Тя не изключила от менюто си определени групи храни, но се старае всичко каквото яде да е здравословно като постно месо, зеленчуци и пълнозърнести храни.

През деня тя обикновено яде по следния начин:

Закуска: бъркани яйца от половин чаша белтъци с гъби и спанак.

Втора закуска: ядки или протеинов шейк.

Обяд: 120 грама риба и сладки картофи.

Ранна вечеря: пиле или пуйка с каша от киноа или фаро.

Късна вечеря: бисквити с фъстъчено масло.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Марица

Ароматизатори за гардероб - 5 аромата - 6 бр.

10.00лв.

Сервиз за кафе - стъклен - прозрачен - 12 части

28.00лв.

Детска касичка - 500 евро - метална - голяма

10.00лв.

Въртящ се поднос за хладилник

11.00лв.

Детска полицейска униформа + аксесоари

39.90лв.

Кувертюра за диван - бежова - релефен дизайн - 210 х 230 см.

38.00лв.

Детска игра - билярд

42.00лв.

Детска къщичка - Палатка за игра - Ферма - 95 x 72 x 102 см

44.00лв.

Касичка прасенце - Керамична - 17 x 15 x 17 см.

12,00 лв.

Органайзер за бутилки за хладилник - 20.5 х 10.5 х 10 см.

6.00лв.