“Ето кои звезди влизат в “Като две капки вода”

След като стана ясно, че забавното шоу “Като две капки вода” се завръща, започнаха спекулации за предполагаемите участници.

Някои сами се предлагат на продуцентите и обещават невиждано шоу. Факт е, че това е единственото предаване, от което излизаш с положителен образ. Дори Златка Райкова успя да излъска скандалния си имидж, пише Блиц.

Писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е един от сигурните участници, твърди изданието. От продукцията убеждават и Тита да се включи, която не е толкова добра в имитациите, но ще разчита на гласа си.

Луда надпревара тече и между двама враждуващи гримьори, станали популярни в псоледните месеци. Цецо Андреев и Валентин Кулагин също имали мераци за имитаторското шоу, пише още Блиц. Първият показа във “ВИП Брадър”, че му се отдава да имитира.

Неговият колега Валетин Кулагин, с когото враждуват открито, също  потенциален участник в “Капките”. Той дори заявил, че ще им вдигне рейтинга с такова шоу, за каквото дори не са сънували. И като нищо ще го направи, след като изнесе цял сезон на “Брадъра” на плещите си.

Двамата с четките обаче имали категорично изискване другият да не бъде част от шоуто, което провалило първоначалния замисъл на екипа да ги сблъска в предаването и покрай скандалите им зад кулисите.

Водещи отново ще са успешният тандем Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, но все още се водят преговори с журито. Феновете на шоуто искрено се надяват Маги Халваджиян да замени старите муцини на оценяващите. Върви голяма дискусия за отстранявате на Фънки.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Petel