Пиринско има повод за гордост! 24-годишната санданчанка Деяна Йорданова стана 6-та в конкурса “Мис Европа” в столицата на Ливан

24-годишна красавица от Сандански стана 6-та подгласничка на кралицата в конкурса “Мис Европа – 2019”, който се проведе в столицата на Ливан, Бейрут. Бившата “Мис Сандански 2016-та” Деяна Йорданова прослави не само региона, но и цяла България, с участието си в един от най-престижните европейски конкурси.

Девойката очарова журито с красотата си и е ярко доказателство, че българките са едни от най-красивите жени в света. Конкуренцията в конкурса бе жестока, красавици от цяла Европа се бориха за престижната титла, но само 6 от тях стигнаха до финала. Сред тях бе и Деяна, заедно с Мис Русия, Украйна, Мис Германия и други.

Брюнетката от Сандански се представи в красива червена рокля и буквално заслепи оценяващите. Деяна е много щастлива от участието си в този конкурс, като не скрива, че е минала през много препятствия по пътя към короната. Тя смята, че е истински победител, тъй като момиче от Сандански се нареди до представителки на големи държава и страхотни хубавици.

Д. Мейс

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Струма

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *