Categories: Всички статии

Той тежи 190 кг, а тя – само на 50 и всички мислят, че му е дъщеря! Най-необичайната двойка разкри как изглежда интимният им живот (СНИМКИ)

 

Хафтур Юлиус Бьорнсон (34) е висок 206 сантиметра и тежи приблизително 193 килограма, докато съпругата му, фитнес инструкторката Келси Хенсън (33), е само 158 сантиметра, дори не достига раменете му. Тя е с цели 140 кг по-лека от него.

Звездата от „Игра на тронове“, който изигра персонажа на име „Планината“, е основна атракция, където и да се появи със съпругата си.

Снимка: Инстаграм

Двамата са смятани за най- нестандартната двойка именно заради разликата в ръста и теглото. Те са женени от октомври 2018 г. и на хората винаги им става смешно, когато ги видят заедно заради разликата във височината. Мнозина коментираха, че момичето прилича на дъщеря му и го питаха – как се целуват.

Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

Двойката не обръща внимание на коментарите, а актьорът е особено горд, защото е смятан за един от най-силните мъже  в света. Пред британските медии той разкри каква е тайната на успешната му „маса“.

– Мога да вдигна хиляда килограма и да приемам 10 000 калории на ден. Трябва да ям на всеки два часа, за да поддържам съществуващата маса, каза „Mountain“ пред „Daily Mail“.

Снимка: Инстаграм

Заради външния си вид актьорът призна още, че не може да лети в икономична класа, а трябва да си взема билет за бизнес класа. Съпругата му пък разкри от колко точно храна се нуждае „Планината“.

– Той яде много. „Ако отидем до супермаркета, имаме нужда от камион, за да задоволим нуждите му“, казва Келси през смях.

Снимка: Инстаграм

Тъй като приятели не спират да ги питат как изглеждат интимните им отношения, „Планината“ беше лаконичен в отговора си: „Тя винаги е там горе“.

Двойката се запознава през септември 2017 г., когато Келси се приближава до него в ресторант и го моли за автограф. Между Планината и „Палечка“ веднага пламва искра.

Източник

admin

Recent Posts

  • Всички статии

10 удивително красиви деца, родени от смесени бракове

  Всички сме различни и уникални на тази планета – това е най-важната ни характеристика. Всички се различаваме по цвета…

2 седмици ago
  • Всички статии

Преслава показа доведения си син – феновете удивени колко много прилича на…

  Всички знаят, че Преслава и Павел са родители на малката Паола, която често присъства в социалните мрежи на известната…

3 седмици ago
  • Всички статии

Електромобил блъсна неправилно пресичаща жена, бутаща количка с две деца!

    Около 13.30 ч. днес в сектор „Пътна полиция“ постъпил сигнал за произшествие с пострадали на бул. „Руски“ в…

3 седмици ago
  • Всички статии

Те бяха майка и син, но решиха да се превърнат в баща и дъщеря: Ето как изглеждат днес

  Преди седем години Кори Мейсън влезе в новинарските емисии, след като на 16 години получи разрешението да започне процеса…

3 седмици ago
  • Всички статии

Вижте сина на Мария Игнатова и Петко Димитров – Одрал е кожата на единия от двамата-На кого прилича повече

  Мария Игнатова се радва на вниманието на медиите не само заради професионалните си успехи, но и заради личния си…

3 седмици ago
  • Всички статии

Закопчаха Кирил Добрев в центъра на Благоевград ВИДЕО

Неприятна изненада очакваше водача на листата на „БСП-Обединена левица“ в Благоевград Кирил Добрев днес следобед. Докато в РИК течеше регистрацията…

3 седмици ago