Евтин елексир, който като чудо преобразява косата и кожата ви

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

Коя жена не иска гладка, мека и без бръчки кожа. Сега ще ви кажем витаминът, който ще ви помогне да я имате без никакви допълнителни грижи.Грехота е да не пробвате при положение, че няма да ви коства нищо.

Витамин Е , или токоферол, е мощен мастноразтворим антиоксидант. Често се нарича витамин на младостта, здравето, красотата и майчинството.  Токоферолът укрепва имунната система, защитава сърцето ни, предпазва от безплодие, преждевременно стареене и дори някои видове рак.

Ако искате да имате красива коса и кожа , яжте витамин Е дневно. Той се намира в маслиново и кокосово масло, спанак, авокадо, слънчогледови семки, ядки и покълнали семена. Дневната потребност на възрастен организъм в токоферол е 0,3 mg / kg телесно тегло, а на дете 0,5 mg / kg телесно тегло.

Днес ще ви разкажем за лечебните свойства на витамин Е . Също така сме подготвили няколко рецепти за Вас на базата на натурален и аптечен витамин Е, който ще помогне да станете притежателка на луксозна коса и подмладяване на кожата.

5 полезни свойства на витамин Е

Поради антиоксидантните си свойства токоферолът дълбоко възстановява увредените космени фоликули, овлажнява косата от корена до върха и предотвратява преждевременното побеляване

За да приготвите маска за растежа на косата , смесете 2 капсули витамин Е и една супена лъжица топло масло – маслинено и кокосово. Разтрийте сместа в корените с кръгови движения. Задръжте за 30 минути и измийте косата си с шампоан. Повторете процедурата 2-3 пъти седмично.

полезни свойства на витамин е

Витамин Е перфектно овлажнява кожата и ускорява заздравяването на белези . Маслото се изважда от капсулата и се нанася върху засегнатата кожа. Масажирайте внимателно за 5-10 минути. След 30 минути изплакнете това място с топла вода. Повторете процедурата два пъти на ден до пълно излекуване.

полезни свойства на витамин е

Токоферолът може да се използва за борба с бръчките , възрастовата пигментация и други признаци на стареене. Витамин Е предпазва кожата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи и свободните радикали. Той също така увеличава производството на колаген, което прави кожата еластична

Прилагайте витамин Е от капсула към проблемните области на кожата преди лягане и оставете за една нощ. Измийте лицето си с топла вода на следващата сутрин. Вместо витамин концентрат, можете да използвате топло маслиново масло.

полезни свойства на витамин е

Витамин Е може да премахне тъмните петна по почти всяка част на тялото ви. Смесете 1-2 капсули токоферол с 1 чаена лъжичка рициново масло. Нанесете сместа върху засегнатата кожа преди лягане и изплакнете на следващата сутрин. Използвайте този инструмент ежедневно в продължение на един месец.

Можете също така да замените процедурата с 10-15-минутен маслен масаж два пъти дневно в продължение на няколко седмици.

Омекотява кожата на ръцете

полезни свойства на витамин е

Витамин Е е чудесна алтернатива на крема за ръце . Той прави кожата мека, еластична и хидратирана, предотвратява увисването й.

За да запазите млади и меки ръцете си, разбъркайте токоферол с лосион за тяло и разтрийте сместа добре в кожата.

Или по друг начин. В баня с топла вода, смесете 2 капсули витамин с 1 лимонов сок и добавете малко мед. Потопете ръцете си за 10-15 минути. След изсъхване нанесете малко овлажнител върху тях. Можете също така да масажирате сухите ръце с топъл зехтин ежедневно за 5-10 минути преди лягане . Резултатът идва скоро!

Преди летния сезон – времето на морето, ваканцията и агресивното слънце. Използвайте тези прости рецепти и кожата ви ще ви благодари за красотата и свежестта.

Използвате ли витамин Е в ежедневните грижи? Споделете с нас в коментарите.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: За Жената

Монтесори игра за памет InnovaGoods, 26 части

38,00 лв.

Детски игра - Въздушен хокей

49,00 лв.

Игра монтесори с дървени матрьошки и фигурни животни InnovaGoods, 11 части

38,80 лв

Детски джаги - дървени

49,00 лв.

3D магически куб Ubik InnovaGoods, 5,5 x 5,5 x 5,5 см

14,00 лв.

Боксова круша със здрава основа InnovaGoods

38,80 лв.

Детски игра - билярд

42,00 лв.

Танцуващ и говорещ кактус с музика InnovaGoods, LED светлини, 14 x 32 x 9 см.

35,00 лв.

Забавна постелка за игра с вода InnovaGoods, 64 x 50 x 1 см.

29,00 лв.

Mногофункционална музикална постелка InnovaGoods, 70,5 x 45,5 x 2,5 см.

49,00 лв.