Лили Иванова в книгата си “Истината” разкри за загубата на децата си

5 в 1 отварачка Innovagoods с многофункционално действие

15,20 лв.

Диспенсър за питиета - Глобус

62,00 лв.

Абсорбатор за влага и предотвратяване на мухъл, 3 бр.

11,20 лв.

Комплект уреди за приготвяне на суши (+подарък рецепти за приготвяне) INNOVAGOODS

24,90 лв.

Универсална отварачка за буркани, консерви и бутилки InnovaGoods, 27 x 15 x 5 см.

30,90 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Компактно куфарче за барбекю от 18 части Innovagoods

48,50 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти) InnovaGoods, 27,5 x 8,5 x 11,5 см.

44,00 лв.

Комплект японски ножове InnovaGoods Kitchen Cookware, с професионален калъф за носене

56,00 лв.

Олекотено одеяло с ръкави

49,00 лв.

Двама са господата,  от които естрадната звезда е очаквала дете – бившият й съпруг д-р Георги Павлов и музикантът Здравко Радоев.

В края на 50-те години двата аборта и сложните гинекологични операции, които певицата претърпяла в провинциални болници, едва не й коствали живота.

Първият път, когато направила аборт, Вечната Амбър била все още била никому неизвестната Лиляна Иванова Петрова. Тя била омъжена за кубратската си любов д-р Павлов, с ког ото се запознала докато работела в местната болница като медицинска сестра. Вторият аборт Лили направила  от популярния музикант Здравко Радоев докато все още била омъжена за д-р Павлов.

„Не страдам, че нямам деца.

Не съм и длъжна да обяснявам защо няма деца. Но публиката заслужава истината. Днес твърдя, че въпросът защо нямаш деца никога не трябва да се задава на нито една жена. Дали има деца, дали няма, защо няма. Всичко е Божа работа. Бог знае защо ме е създал. Оперирана съм два пъти  от извънматочна бременност. Това е моята драстична история. Недейте да мислите, че тогава лекарите бяха много по-добри  от сега или че обслужването по болниците беше по-качествено. Можеше като куче да те оставят някъде да умреш. Тогава не бях известна”, разкрива в автобиографичната си книга „Истината” естрадната прима.

Първият аборт Лили направила по време на концерт в Разлог. Певицата загубила много кръв и макар че нейната кръвна група А не била  от редките, се оказало, че няма банка, за да й прелеят. Тогава един  от лекарите се съгласил да стане кръводарител и така я спасили. Оцеляла на ръба.

Проблемът, заради който Лили няма деца и заради който е в устата на хората, се повтаря пак на път, но този път в Ловеч. Лекарите я оперирали заради симптоми на апандисит, но когато  отворили корема й, установили друго. Лили получила кръвоизлив и наведнъж медиците извършили две хирургически интервенции. Премахнали и една  от маточните й тръби. Тъй като след операция  от апандисит вода не се дава, на третия ден Лили се обезводнила и ослепяла.

„Не мога да виждам, не мога да говоря, не мога да чувам. Схващат се всички лицеви мускули. Ослепявам и казвам: „Не виждам и не мога да говоря”. Те ме виждат и се чудят какво става. Правят консултация докторите и само един  от тях се сети: „Вода дадохте ли му на това момиче?” „Ами, не сме”. „Е, защо?” „Ами, защото има апандисит”. „Да, но има и друга операция. Веднага влейте физиологичен разтвор”. И ме оправиха”, връща се назад към кошмарните си спомени кубратската легенда.

Източник: За Жената

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.