7 лесни упражнения, които правят чудеса с женското тяло (Снимки)

Монтесори игра за памет InnovaGoods, 26 части

38,00 лв.

Детски игра - Въздушен хокей

49,00 лв.

Игра монтесори с дървени матрьошки и фигурни животни InnovaGoods, 11 части

38,80 лв

Детски джаги - дървени

49,00 лв.

3D магически куб Ubik InnovaGoods, 5,5 x 5,5 x 5,5 см

14,00 лв.

Боксова круша със здрава основа InnovaGoods

38,80 лв.

Детски игра - билярд

42,00 лв.

Танцуващ и говорещ кактус с музика InnovaGoods, LED светлини, 14 x 32 x 9 см.

35,00 лв.

Забавна постелка за игра с вода InnovaGoods, 64 x 50 x 1 см.

29,00 лв.

Mногофункционална музикална постелка InnovaGoods, 70,5 x 45,5 x 2,5 см.

49,00 лв.

Днес сме ви подготвили набор от упражнения, които японците са разработили, за да възстановят здравето и изцеление на тялото. За жените, които винаги се стремят към съвършенство, те ще бъдат просто незаменими.

Тези упражнения се правят лесно, изпълват тялото с енергия и сила, а също така помагат да се отървете от излишната мазнина и да направите красива фигура. В допълнение, те укрепват ставите и предотвратяват натрупването на сол.

Опитайте и вие, само 15 минути на ден – и тялото ви няма да ви разочарова!

Набор от упражнения за жени

Трябва да започнете, като изберете подходящото време за упражнения, когато не е необходимо да бързате. Основното нещо – не изпълнявайте упражненията късно през нощта, защото е възможно да нарушите ежедневния си ритъм. Най-добре е да ги правите сутрин, за да презаредите батериите си с положителна енергия и жизненост. И още нещо – упражненията трябва да ви донесат удоволствие, тогава резултатът няма да ви накара да чакате.

Носете широки дрехи, които няма да ви стягат Измийте лицето си в студена вода, усмивка – и можете да започнете първото упражнение.

Упражнение първо

Легнете по гръб и се опитайте да се отпуснете колкото е възможно повече. Дишайте плавно и дълбоко, представете си себе си на тихо и красиво място. Изпънете ръцете си встрани. Сгънете краката си заедно и ги огънете в коленете. Колената свийте към гърдите. Поемете дълбоко дъх и се обърнете коленете надясно, опитвайки се да не ги отлепяте от пода. Обърнете главата си наляво и бавно издишайте.

Трябва да докосвате пода с бузата си, а раменете и ръцете ви да остават неподвижни. Върнете се в изходната позиция, поемете дълбоко дъх и повторете, само в другата посока. Упражнението свърши. На първия ден направете това упражнение 4–5 пъти и след това постепенно увеличете до 25.

Упражнение второ

легнете по гръб, поставете ръцете си до тялото с дланите надолу. Огънете краката си в коленете и поставете на разстояние 30 см един от друг. Фокусирайте се върху крака. Поемете дълбоко дъх и вдигнете корема и дупето както е показано на снимката.

Задръжте в тази позиция за няколко секунди. Издишайте и бавно спуснете в изходно положение. Повторете упражнението 5 пъти.

Упражнение трето

легнете по корем с лице към пода. Ръцете до тялото, дланите надолу. Крака на разстояние 15 см един от друг. Сега опънете мускулите на задните части, разтегнете и повдигнете единия крак нагоре. Оставете другия още на пода. Задръжте тази позиция за няколко секунди и внимателно поставете крака си на пода. Направете същото и с другия крак. Повторете това 50 пъти за всеки крак.

Упражнение четвърто

В същото положение, огънете лактите, вдигнете главата и раменете си. Поставете дланите си на пода в ширина на раменете. Повдигнете двата крака на около 15 см и останете в това положение за няколко секунди. Плъзнете краката си надолу и нагоре, имитирайки плуването. Всеки крак прави 25-50 макс.

Упражнение пето

Застанете на четири крака, като поставите краката и ръцете си в ширина на раменете. Изправете десния си крак и го вдигнете на 30 см от пода. Направете 25 повторения на крак надолу и нагоре. След като се върнете в началната позиция и повторете с другия крак.

Упражнение шесто

Останете в същото положение, главата надолу и повдигнете таза нагоре. Затегнете коляното на десния крак, за да докоснете челото. След това изправете крака си, като го разтегнете нагоре и с него повдигнете главата си. Повторете упражнението 10 пъти с всеки крак.

Упражнение седмо:

На колене, изправено тяло, ръце по тялото. Дръжте гърба си изправен, отпуснете се малко назад и останете в това положение за няколко секунди. Върнете се в изходната позиция и повторете упражнението още 5 пъти.

Бавно, гладко и без мъка – това е начинът да се правят тези упражнения. След като направите този комплекс, бавно се издигнете и обиколете къщата, успокойте дъха си.  Ако възприемате комплекса не само като редовно упражнение, но и като начин да се отпуснете,  тогава той се превръща в определен начин на медитация.

Ако ви хареса този набор от упражнения – споделете ги с приятели!

Източник: trg

Комплект От Две Части – Блуза + Панталон С Връзки На Талията – Светлобежов – 9624

67,10 лв.

Италиански Елегантен Комплект От 2 Части – Сако + Панталон С Връзки – Капучино – 9968K

76,20 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Зелен – 24-33-5

71,70 лв.

Италианско Елегантно Сако 7/8 Ръкав – Тъмносин – 9709-8

50,70 лв.

Дълъг Пуловер – Тип Рокля – Зелен – 2019-38-13

44,40 лв.

Комплект – Суитшърт + Клин – Светлорозов – 9451-4

67,10 лв.

Спортен Комплект От 2 Части – Суитшърт + Клин – Фуксия– 9459-3

71,70 лв.

58,00 лв.

Комплект От 3 Части – Жилетка + Потник + Панталон – Сив – 2021-4-14

Комплект От 2 Части – Блуза + Панталон – Бежов – 9456-1

71,70 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Фуксия – 24-33-6

71,70 лв.