Мария Илиева проговори за Рачков

Комплект От Две Части – Блуза + Панталон С Връзки На Талията – Светлобежов – 9624

67,10 лв.

Италиански Елегантен Комплект От 2 Части – Сако + Панталон С Връзки – Капучино – 9968K

76,20 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Зелен – 24-33-5

71,70 лв.

Италианско Елегантно Сако 7/8 Ръкав – Тъмносин – 9709-8

50,70 лв.

Дълъг Пуловер – Тип Рокля – Зелен – 2019-38-13

44,40 лв.

Комплект – Суитшърт + Клин – Светлорозов – 9451-4

67,10 лв.

Спортен Комплект От 2 Части – Суитшърт + Клин – Фуксия– 9459-3

71,70 лв.

58,00 лв.

Комплект От 3 Части – Жилетка + Потник + Панталон – Сив – 2021-4-14

Комплект От 2 Части – Блуза + Панталон – Бежов – 9456-1

71,70 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Фуксия – 24-33-6

71,70 лв.

Мария Илиева разказа как се готви за образа на Емил Димитров в “Като две капки вода”, какво да очакваме от предстоящото ѝ национално турне и как прекарва любимите си мигове със сина си Александър. Освен това тя разкри в какви взаимоотношения са с водещя Димитър Рачков, който наскоро се раздели с Мария Игнатова.

Ето какво каза певицата в интервю пред dir.bg:

– Мария, ти си дивата на българската поп музика.

Как се реши да се включиш в “Като две капки вода”, където имитираш образи, напълно различни от теб като артист?
– Фен съм на шоуто и го следя с интерес. Винаги ми е било любопитно да наблюдавам как се справят моите колеги и съм се замисляла как бих се въплътила в нечий образ. Е, сега получих тази възможност. От началото на шоуто бутонът ме хвърля в далечни от мен и различни помежду си образи и стилове – поп, поп-фолк, рок, соул, опера, естрада, мюзикъл. Много е трудно в рамките на 7 дни да се изгради добра имитация, но пък ми е доста интересно. 

– Кой е любимият ти образ досега?
– Не мога да избера конкретен. Във всеки образ дотук имаше нещо специално и провокативно от артистична гледна точка.

– Журито много хареса имитацията ти на Верка Сидерова миналия понеделник. Ти как оценяваш представянето си?
– Справих се добре. Народното пеене няма нищо общо с поп музиката и изграждането на специфичния добруджански стил на великата певица Верка Сидерова ми коства дълги часове репетиции. Чисто психологически задачата ми беше още по-трудна, защото майка ми – Ваня Монева, е сред най-добрите ни хорови диригенти и от 25 години е ръководител на женски народен хор, прославил България в целия свят. Хор “Ваня Монева” има доста респектиращи музикални успехи и награди, сред които най-актуалните са участието в саундтрака на последния епизод “Междузвездни войни”, изборът на японското правителство именно те да запишат химна на Япония за официалната церемония по приемането на Олимпийската щафета в Рио… Представяте ли си каква лична отговорност предизвиква това възхищение в мен? Майка ми има необятни познания за музиката, в частност фолклора и е перфекционист, затова и нейната оценка за мен беше най-важна. Фактът, че тя хареса изпълнението ми, ме направи много щастлива.

– Как е Рачков?
– Добре е, вече живеем заедно в къща на Малдивите с трите ни общи деца (Смее се.). Рачков е впечатляващ професионалист и за мен наистина е удоволствие да работя с него. Той е умен, безкрайно бърз и точен в импровизациите си. Снимките с него винаги са много забавни, понякога работата просто спира, защото целият екип се залива от смях след някоя негова шега.

– За понеделник ти се падна да имитираш Емил Димитров. Какво проучи за него като вокална техника и как се подготвяш за следващото предаване?
– Емил Димитров е колос в българската музика. За съжаление нямах честта да го познавам, но знам, че той е бил звезда в истинския смисъл на думата – с концерти из цяла Европа, десетки хитове, които поколения българи, французи, руснаци, немци знаят наизуст; тълпи от еуфорични фенове, крещящи името му… Писал е и песни за някои от най-големите имена от международната сцена тогава. Космополит с фина и богата душевност. Пеенето му е специфично, има подчертана дикция, ситно вибрато и характерни краища на някои фрази. Стилът му е доста далечен от моя, а в допълнение той е и актьор с изразително и завладяващо сценично присъствие. Бих искала да изразя огромната си благодарност към Емил Димитров-син, който специално за моето изпълнение избра автентични концертни дрехи и аксесоари от колекцията на великия си баща. Освен чест да облека дреха, принадлежала на артист от такъв калибър, за мен е и благословение. Краката ми треперят от вълнение… За да се представя на ниво обаче ме очаква доста работа. Стискайте ми палци!

– Беше и гост-треньор в “Гласът на България” в отбора на Графа. Как оценяваш потенциала на талантите там?
– Срещите с талантливи млади хора, които са решени да следват мечтите си, винаги са зареждащи! Благодаря на Влади за доверието и възможността да се насладя на репетициите на отбора му. Вярвам, че тази година победата е негова.

– След като се появи синът ти, ти продължаваш ударно. Издаде best of албум, а сега ще го представиш с лятно национално турне с есенна кулминация в Зала 1 на НДК. Какво да очакват феновете ти на концертите?

– О, да, Александър е новото вдъхновение и движеща сила в живота ми. Албумът ми “Всичко – най-доброто от Мария Илиева” е на пазара от декември 2018 и съм щастлива, че до момента отбелязва много добри продажби. Реших да го представя на голямо турне, каквото не съм правила от години. През юли месец ще бъдем в три града – на 9-и в Античния театър на Пловдив, а на 14-и и 16-и – в летните театри на Бургас и Варна. На 22 октомври е концертът ми в Зала 1 на НДК. Музиката ми ще прозвучи с нови аранжименти, специално създадени от Милен Кукошаров, а групата ми е от 9 души с музикален директор Георги Янев. Подготвяме мащабна мултимедия и много изненади. Нямам търпение да споделя с публиката всичко това. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim. Да, очаквайте изненади! Засега ще ги запазя в тайна, но ще издам, че има гост-изпълнители, с които напоследък редовно споделям сцената, и такива, които ще направят неочаквана поява…

– Синът ти Александър навърши годинка през януари. С какво те радва най-много? Имате ли си любима игра?
– Александър е прекрасен, радва ме постоянно и с всяко негово действие. Той проходи точно на рождения си ден на 25-и януари, което беше неговият подарък за мен. Играем си постоянно на различни игри, обичаме да пеем, танцуваме и четем заедно. Най-много се вълнува, когато се е справил успешно с нещо, а аз му кажа “браво” и му пляскам – настъпва огромна радост и той започва да си пляска сам!

– Свиква ли се някога с липсата на сън около малките деца?
– Всъщност не, постоянно съм готова да се облегна някъде и да заспя рязко (Смее се.). Нямаш особен избор, просто ти се налага да смениш режима, да се наспиваш за 4 часа и да си свеж след 15-минутен power nap. Но няма по-голямо олицетворение на щастие от весели подвиквания “мааам” в 6 сутринта, съпроводени от широка усмивка с 8 зъба! Светът ми е изпълнен с любов.

– Малко преди старта на “Като две капки вода” публикува своя снимка с Александър от Маями. Разкажи ми за това пътуване!
– Точно преди старта на шоуто с Александър и мои семейни приятели прекарахме време там. Имах концерт в Щатите, както и няколко бизнес задачи, но успяхме да си откраднем и малко време за почивка. Направи ми впечатление, че пътуването, смяната на обстановката, срещата с толкова много нови и различни хора изобщо не го притесниха. Напротив, чувстваше се добре и спокоен, което е важно за мен – аз искам той да бъде смел и любопитен към света.

– Александър ще пътува ли с теб за някой от концертите ти от турнето?
– Да, по време на турне отсъствията ми от вкъщи са доста продължителни и ще пътуваме заедно.

Източник: За Жената

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.