Как Емануил от София пребори рака за 3 месеца

5 в 1 отварачка Innovagoods с многофункционално действие

15,20 лв.

Диспенсър за питиета - Глобус

62,00 лв.

Абсорбатор за влага и предотвратяване на мухъл, 3 бр.

11,20 лв.

Комплект уреди за приготвяне на суши (+подарък рецепти за приготвяне) INNOVAGOODS

24,90 лв.

Универсална отварачка за буркани, консерви и бутилки InnovaGoods, 27 x 15 x 5 см.

30,90 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Компактно куфарче за барбекю от 18 части Innovagoods

48,50 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти) InnovaGoods, 27,5 x 8,5 x 11,5 см.

44,00 лв.

Комплект японски ножове InnovaGoods Kitchen Cookware, с професионален калъф за носене

56,00 лв.

Олекотено одеяло с ръкави

49,00 лв.

В delo.bg ще Ви разкажем истинската история на 32-годишният Емануил Ангелов. Младият мъж е преборил коварния рак преди няколко години… съвсем сам! За неравната битка той използвал основно своята силна воля. Три години по-късно онколозите са категорични:

„Емануил е истинско медицинско чудо!“

Две седмици преда да му бъде поставена диагнозата рак на единия тестис, бащата на две деца изпитвал неприятна силна болка в слабините. По това време Емануил тежал 110 кг, потял се обилно нощем, а кръвното му било високо. Единия от маркерите, чиято норма е 5 единици, при Емо показвал 150! Предвид резултата, лекарите били категорични, че моментално трябва бъде премахнат единия му тестис. Младият мъж категорично отказал да легне под ножа. Именно това бил преломният момент за Емануил. Той се чул по телефона

с близка на родителите му жена, която сама преборила рака.

Емануил споделил с нея настояването на лекарите, а тя му дала рецептата за гладолечение на д-р Бройс (вижте я по-долу)!

„Тази жена спаси живота ми“ –

спомня си Емануил.

 

Тогава 29-годишният Емо стартирал процеса на гладолечение, след като прочел статията за Рудолф Бройс. Както и delo.bg вече писа, д-р Рудолф Бройс – австрийски лекар натуропат (1899 г. – 1990 г.), е разработил 42-дневен режим, известен като „Тотална терапия“ (Total Therapy).

За тези 42 дни Емо отслабнал до 69 кг. Около десетия ден кръвното му се нормализирало, а потенето спряло. Болката в слабините изчезнала на петия ден.

Семейството му – съпругата Марта, и синовете му Борислав и Мартин били шокирани от диагнозата, тъй като Емануил не е пушил през живота си, нито е пил алкохол. Според него,

опасна за организма е некачествената храна, която се предлага на всеки ъгъл, а не вредните навици.

Захранването също продължило 42 дни. Емануил си спомня, че първото нещо, което хапнал, било ябълка:

„Цял ден ядох една ябълка! Беше много странно, защото бях забравил как се преглъща храна.“

Постепенно започнал да добавя към менюто си салати, а месец по-късно млечни продукти и месо. След като приключил захранването, Емануил отново посетил онколога си. След изследванията, специалистът не повярвал на очите си – всички туморни маркери били в позволените граници.

Емануил не само се излекувал от коварния рак, но и започнал много да чете за вредите и ползите от видовете храни. Това го предизвикало да се научи да готви и всеки ден предлагал на семейството си различна, вкусна и полезна храна. Премахнал от менюто вредните месо, захар, млечни, пържени и пакетирани храни. Заменил ги с прясна и здравословна храна. Всеки ден Емануил пробягва по 10-на км, а през почивните дни прави по 20 км планинско бягане на Витоша.

Емануил от София пребори рака

След излекуването си със своя братовчед отворили малка кухня, в която приготвяли и продавали здравословна храна за вкъщи. След това Емануил станал готвач на здравословна храна в друго заведение. В момента заедно с негов приятел организират семинари за здравословен начин на живот.

Емануил от София пребори рака

Емануил започнал да задържа вода и да качва килограми, след като включил млечните продукти отново в своето меню. Поровил се в интернет и прочел, че това се дължи на млякото. Попаднал на статия, която и delo.bg публикува.

 

В нея научно се обяснява как човек,

който приема млечни продукти задържа в тялото си между два и четири литра слуз – т.нар. казаин. От тази слуз се произвежда лепило за тапети.

Изчистването на казаин от тялото е доста трудно – след спирането на каквито и да е млечни храни и мляко на организма са нужни до два месеца, за да се възстанови. В тази слуз виреят всякакви бактерии. Тя разваля и чревната флора. До 5-годишна възраст детският организъм има ензим, който преработва казаина. Ето защо е важно родителите да заменят кравето мляко, което е силно киселинно, с козе. Неговото ph е близко до идеалните стойности за човешкия организъм – 6-7. За предпочитане пред кравето е и овчето мляко.

 

Що се отнася до месото, Емануил прочел, че то е идеална среда за развитие на всевъзможни бактерии в тялото ни. Организмът ни не може да го преработи напълно, а и води до затлачване на червата. Това пък прави всеки от нас предразположен към различни заболявания – от обикновени настинки и хрема, до рак.

 

Ако киселинното равнище в тялото ни е под 5, съчетан с висок стрес, организмът „поема“ управлението. Това от своя страна отива като сигнал до мозъка и по този начин се образува ракът.

 

Емануил съветва всеки да открие баланса между храната, връзката с околните и спорта: открийте нещо, в което да вярвате и своя начин да борите стреса. Най-важното – не спирайте да мечтаете!

Източник: delo.bg

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.