Ето го баровския дом на Коко Каменаров и Радина (СНИМКИ)

Любовното гнездо на Коко Каменаров и Радина Червенова е като слязло от корицата на интериорно списание. Жилището на тв семейството впечатлява не само с квадратурата си, а и с дизайнерските мебели и добрия вкус на собствениците.

Домът на бившия шеф на БНТ и журналистката е решен в тъмните кафеникави тонове, а обзавеждането му е вдъхновено от популярния сред звездите винтидж стил. Запознати издават, че някои от старинните им мебели били събирани от цял свят и минавали за антики с особено висока ценова стойност. Освен че стените в жилището на Каменаров и Червенова изобилстват от етажерки с книги, по тях почти няма свободно място, на което да се закове пирон, заради множеството картини, маски и снимки.

Централно място в хола на телевизионерите заемат техни портрети, както и такива на някои от децата им, които са разположени точно срещу внушителната по размери икона на Света Богородица. Впечатление прави, че християнските символи са често срещани в дома на Коко и Радина, като присъстват под формата на изображения на светци, статуетки на ангели и свещници с кръстчета. Огромен кръст двамата са поставили и върху камината си, край която обичали да релаксират през студените месеци.

През пролетта и лятото почивните дни и вечери прекарвали предимно на терасата си, която също се отличава със стилни градински мебели. Тази година Каменаров и Червенова ще имат много повече време да се любуват на домашния уют, тъй като от две седмици бившият директор на БНТ е вече безработен. Каменаров подаде доброволно оставка и освободи поста, след като получи присъда за шофиране в нетрезво състояние.

Съпругата му обаче все още е част от редиците на телевизията майка, а Коко сподели, че решението дали и тя да напусне колектива е лично нейно. От миналото лято Радина просто присъства в списъка водещи на новинарския блок на БНТ, но в действителност не се е появявала на екран от почти една година. Отсъствието й се дължи на здравословен проблем, с който неотдавна Червенова намекна, че почти се е справила.

Източник: Ретро

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *