Българин пише музиката за “Междузвездни войни”

Монтесори игра за памет InnovaGoods, 26 части

38,00 лв.

Детски игра - Въздушен хокей

49,00 лв.

Игра монтесори с дървени матрьошки и фигурни животни InnovaGoods, 11 части

38,80 лв

Детски джаги - дървени

49,00 лв.

3D магически куб Ubik InnovaGoods, 5,5 x 5,5 x 5,5 см

14,00 лв.

Боксова круша със здрава основа InnovaGoods

38,80 лв.

Детски игра - билярд

42,00 лв.

Танцуващ и говорещ кактус с музика InnovaGoods, LED светлини, 14 x 32 x 9 см.

35,00 лв.

Забавна постелка за игра с вода InnovaGoods, 64 x 50 x 1 см.

29,00 лв.

Mногофункционална музикална постелка InnovaGoods, 70,5 x 45,5 x 2,5 см.

49,00 лв.

Българинът Георги Стрезов и колегите му са написали музика за серията “Соло”, а сега ще участват и в новата лента от поредицата “Междузвездни войни”, която предстои да излезе на екран.

Стрезов разказва, че работи с виртуални музикални инструменти от 6-7 години и един от клиентите им е Джон Пауъл, който ги харесал и им предложил да работят за него по “Соло”.

“Работата ми в “Междузвездни войни” не се получи от раз.

Имаме клиенти от цял свят

и един от тях е композиторът на филма “Соло” Джон Пауъл. Той се свърза с нас и така започнахме“, обясни Стрезов.

Той сподели, че му пращат ексклузивни кадри от филма, за да може да композира.

“В случая с “Междузвездни войни” има много рестрикции и не видяхме нищо от филма. В новия филм един от персонажите е свързан с тема, която е изпята от народни гласове – от хора на Ваня Монева”, каза композиторът.

Талантливият музикант допълва, че много хора в неговия бранш нямат представа къде се намира България, но въпреки това са наясно с музиката ни.

“Винаги съм обичал да слушам музика и решението да се занимавам професионално е, когато се запознах със софтуер за правене на музика.

В България имаме страшно много уникални неща – гласове, музика, хорови традиции. Ние обаче като че ли не ги използваме правилно”, разказва Стрезов.

Георги Стрезов винаги е гледал на филмовата музика със страст – започва да се интересува и работи в тази сфера още на 15 години и от тогава до сега е написал музика за множество проекти, като например телевизионните сериали “Дървото на живота”, “На границата”, пълнометражните филми “Събирач на трупове”, “Номер 1000”, късометражните филми “Жената на фара”, “Мълчанието”, “Кратка почивка на края на пътя”, носителите на награди “69”, “Пътят на пилигрима”, “Зала номер 4” и “Игра на топчета”. Той пише музиката за откриването на Световното по Художествена гимнастика през 2012 г., участва в документалната поредица “Пътят на човешката цивилизация”. Освен това

пише и музика за компютърни игри

сред които Victor Vran на Haemimmont Games, Guns & Robots на Masthead, Strength of the Sword 3 на Ivent Games. Реализирал е и музика за театрални продукции, телевизионни реклами, радио предавания и има редица концертни произведения.

Георги учи оркестрация при един от най-прочутите и ерудирани български композитори – проф. Александър Текелиев. Завършва магистратура хорово дирижиране при световно известния диригент на Хора на софийските момчета проф. Адриана Благоева. Използвайки своите знания, Георги Стрезов работи на професионално ниво и музиката, която пише, може да се изпълни и със синтезатори, и в концертната зала. Може би най-важното умение, което притежава, е, че може да се включи в къси срокове и да работи в екип – качества, които са жизненоважни в индустрията днес.

В края на 2012 Георги създава и Strezov Sampling – успешна и световно известна компания за семпли, чиито продукти се използват навсякъде по света от имена във филмовата и гейм музика. По-късно работи заедно с популярната трейлър компания Two Steps From Hell, като извършва препродукционна работа по техните албуми Colin Frake, Battlecry и Sun на Томас Бергерсен. През 2014 г. оркестрира музиката за пълнометражния филм Listening, дело на английския композитор Edward Patrick White. Има удоволствието да отиде в престижното студио Sphere в Лондон, където дирижира камерен щрайх оркестър от музиканти на Лондонска филхармония. Пише и редица уроци за музикална продукция, които се радват на международна популярност.

Източник: BG-VOICE

Комплект От Две Части – Блуза + Панталон С Връзки На Талията – Светлобежов – 9624

67,10 лв.

Италиански Елегантен Комплект От 2 Части – Сако + Панталон С Връзки – Капучино – 9968K

76,20 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Зелен – 24-33-5

71,70 лв.

Италианско Елегантно Сако 7/8 Ръкав – Тъмносин – 9709-8

50,70 лв.

Дълъг Пуловер – Тип Рокля – Зелен – 2019-38-13

44,40 лв.

Комплект – Суитшърт + Клин – Светлорозов – 9451-4

67,10 лв.

Спортен Комплект От 2 Части – Суитшърт + Клин – Фуксия– 9459-3

71,70 лв.

58,00 лв.

Комплект От 3 Части – Жилетка + Потник + Панталон – Сив – 2021-4-14

Комплект От 2 Части – Блуза + Панталон – Бежов – 9456-1

71,70 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Фуксия – 24-33-6

71,70 лв.