10 причини защо Водолеите са едни от най-хубавите хора

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Да поговорим за предимствата на Водолеите. Те имат наистина много плюсове! Този знак е специален. Те са умни, разумни и могат да бъдат добри приятели. И това не е всичко! Ето 10 причини, заради които си струва Водолеите да се уважават и обичат:

1. Водолеите са необичайно умни. Дори най-мързеливите от тях могат да постигнат добри резултати без да полагат особени усилия. Само помислете какво ще постигнат, ако се вложат напълно! Ще имат колекция от награди, стипендии, медали… и това е само началото.

2. Водолеите са разумни. Това им качество се проявява във всяка сфера на живота – в бизнеса, в работата, в любовта. Те мислят практично. Романтиката им е чужда. Водолеите няма да ви засипват цял ден със съобщения в признания в любов. Драматизмът и импулсивността просто не е за тях.

3. Водолеите са природни лидери. Те имат всички необходими качества за целта. Готови са да поемат отговорност. Водолеите са творчески натури, умеят да взимат решения и да планират по-нататъшните действия. Понякога могат да бъдат наистина много груби в изказванията си. Но все пак никой не е идеален.

4. Водолеите са обективни. Човек с такива качества е способен да погледне непредубедено на ситуацията и да даде наистина полезен съвет. В спора тези хора няма да отстояват до последно своята гледна точка, те ще се съгласят с тези, чиято мисъл, чиято мисъл им изглежда по-разумна.

5. Водолеите са верни приятели и партньори. Към избора на приятели те подхождат наистина много задълбочено, за да се сближат с някого, трябва да опознаят човека по-добре. Ако имате приятел Водолей, знайте: получили сте най-преданият и верен другар, който ще е с вас до края.

6. Водолеите са прекрасни събеседници. И това е напълно обяснимо! Все пак са невероятно умни. Стимулирането на мозъчните извивки за тях е жизнена необходимост. Интелектуалният разговор е висша наслада за Водолеите.

7. Водолеите са добродушни хора. Не обичат да влизат в конфликти или да ги създават, не се оплакват, не разнасят клюки, искат да видят всички щастливи и доволни. И за тази цел правят всичко, което зависи от тях.

8. Водолеите знаят какво искат. И как да го постигнат. От тях стават отлични изследователи и забележителни учени. Те притежават природенн вкус и влечение към творчеството, могат да преуспеят в изкуството и хуманитарните науки, особено в поезията. Тяхно призвание може да стане музиката, социалната дейност или преподаването.

9. Те са “Беър Грилс” на зодиака. Водолеите умеят да се приспособяват към всякакви трудности и ситуации. За тях няма прегради – има само възможности.

10. Водолеите са красноречиви. Някои от тях могат да бъдат свенливи, други – доста бъбриви. Когато говорят Водолеите, които обичайно мълчат, всички слушат внимателно. Водолеите придобиват красноречие щом започне разговор за нещо, което ги интересува.

Източник: webmiastoto

Комплект От Две Части – Блуза + Панталон С Връзки На Талията – Светлобежов – 9624

67,10 лв.

Италиански Елегантен Комплект От 2 Части – Сако + Панталон С Връзки – Капучино – 9968K

76,20 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Зелен – 24-33-5

71,70 лв.

Италианско Елегантно Сако 7/8 Ръкав – Тъмносин – 9709-8

50,70 лв.

Дълъг Пуловер – Тип Рокля – Зелен – 2019-38-13

44,40 лв.

Комплект – Суитшърт + Клин – Светлорозов – 9451-4

67,10 лв.

Спортен Комплект От 2 Части – Суитшърт + Клин – Фуксия– 9459-3

71,70 лв.

58,00 лв.

Комплект От 3 Части – Жилетка + Потник + Панталон – Сив – 2021-4-14

Комплект От 2 Части – Блуза + Панталон – Бежов – 9456-1

71,70 лв.

Нежен Комплект От Две Части – Блуза + Панталон – Фуксия – 24-33-6

71,70 лв.